22.06. Onneksi olkoon: Paula, Pauliina, Liina | Palaute
Tapanilan kirkko

Onnea äidille - äitienpäivän onnitteluikkunat kirkoilla

Malmin seurakunta

23.04.2021, 17:35 /  päivitetty 23.04.2021, 17:56
Yllätä äiti, piirrä kortti, tuo kuva kirkolle tai lähetä diginä onnitteluikkunaan! Äitienpäivänä voi tehdä päiväkävelyn kirkon pihalle ja yllättää äidin ikkunasta löytyvällä omalla onnittelulla.
Äitienpäivän onnitteluikkunat Mlamin seurakunnan kirkoilla -mainoskuva

Äitienpäivän onnitteluikkunat ovat esillä Malmin, Pihlajamäen, Puistolan, Tapanilan ja Viikin kirkoilla äitienpäivän aatosta lähtien aina sunnuntaihin 23.5. asti. Onnentoivotuksia on tulossa ikkunoihin lähiseudun päiväkodeilta ja kirkon iltapäiväkerhoilaisilta. Onnitteluja voivat lähettää myös aikuiset lapset äidilleen. Äitienpäivänä voi sitten tehdä koronaturvallisen kävelyretken kirkon pihalle ja löytää onnittelut ikkunasta.

Äitienpäivätoivotuksia on kiva käydä katsastamassa, vaikkei omaa äitiä tällä kertaa muistaisikaan. Somasti koristellut ikkunat ja kirkkojen pihat ovat jo itsessään oiva käyntikohde. Kakkukahvitkin voi pihalle ottaa mukaan. Ikkunoissa QR-koodin takaa löytyy myös pikku videoita mm. tietoa äitienpäivän historiasta, asiantuntijana Esko M. Laine.

Toimi näin

1. Piirrä kuva tai kirjoita toivotuksesi A4-kokoiselle paperille

2 a. Tuo kuva viimeistään keskiviikkona 5.5. kirkon suntioille tai postilaatikkoon.

tai

2 b. Ota kuva ja lähetä s-postilla viimeistään 5.5. Mervi Öhmanille, p.050 5627 499, mervi.ohman@evl.fi. Tulostamme kuvasi ikkunaan. Huomioithan, että digikuva on riittävän isossa koossa!

3. Tee äitienpäivän retki lähikirkon pihalle. Yllätä äiti onnittelukuvalla.

Lisätietoa: Mervi Öhman, p. 050 5627 499 mervi.ohman@evl.fi.