17.10. Onneksi olkoon: Saana, Saini | Palaute
Koko Helsinki

Virtuaalinen pääsiäiskertomus 22.3.-8.4. Mikaelin seurakunnassa

Mikaelin seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli22.03.2021 klo 09:00 - 08.04.2021 klo 21:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMikaelinkirkko, Emännänpolku 1, 00940 Helsinki

Lähde elämykselliselle aikamatkalle ensimmäisen pääsiäisen tapahtumiin! Voit osallistua turvallisesti ulkona kiertämällä Mikaelinkirkkoa. Sen kuuteen eri ikkunaan on somistettu pääsiäisen tapahtumapaikkoja.

Kun otat oman mobiililaitteen mukaan, voit katsoa ikkunasta löytyvän QR-koodin avulla tapahtumaan liittyvän videon.

Videon välityksellä voit poiketa huoneeseen, jossa Jeesus opetuslapsineen nautti leipää ja viiniä viimeisen kerran, astella rauhassa Getsemanen puutarhaan, suunnata katseesi kohti Golgatalle pystytettyjä ristejä ja lopuksi pysähtyä suurten salaisuuksien äärelle tyhjän haudan oviaukossa.

Ellet pääse Mikaelinkirkkoa kiertämään, voit katsoa videokoosteen myös TÄSTÄ LINKISTÄ.

J.K: Kun jätät palautteesi kierroksen jälkeen, olet mukana pääsiäispalkintojen arvonnassa. LINKKI PALAUTEKYSELYYN.

Elämyksellistä pääsiäistä!

Näyttelijöinä pääsiäistapahtumista kertovissa videoissa ovat Mikaelin seurakunnan työntekijät. Myös videot on tehty omin voimin. Lavasteet ja vaatteet ovat aikaisempien vuosien pääsiäisvaelluksilta, joita on esitetty Mikaelinkirkolla vierailleille ryhmille.

Pääsiäisen musiikkia

Virttäydy tunnelmaan ja kuuntele tästä pääsiäisen musiikkia, jonka Kirsi-kanttori ja Roosa ovat tallentaneet. Laulujen sanat näkyvät ruudulla.

Mikä on QR-koodi ja miten se toimii?

QR-koodi on lyhenne sanoista quick release. Se on mustista pisteistä koostuva merkki, joka vie nopeasti suoraan tietylle nettisivulle. Älypuhelimissa QR-koodi aktivoi halutun nettisivun usein vain suuntaamalla puhelimen kameraa kohti koodia. Ellei näin tapahdu, kannattaa omaan puhelimeen ladata sovelluskaupasta jokin QR-koodiohjelma, ja kokeilla sitä.

kuva pääsiäisvideoiden kuvauksesta. kuvissa näyttelijöinä jeesus, pietari, johannes, juudas

Kuvassa Pietari (Martti Häkkänen), Jeesus (Tuomas Pitkänen), Johannes (Heikki Heikurinen) ja Juudas (Juha Kasari) keskustelevat viimeisellä aterialla.

näyttelijöinä kansaam jeesus, pontius pilatus ja kaifas.

Pilatus (Aimo Lankinen) kuulustelee Jeesusta (Tuomas Pitkänen). Kaifas (Eva-Lisa Lindström oik.) ja kansalaiset (Tiina Mäki-Arvela ja Ari-Pekka Kankkunen vas.) vaativat Jeesukselle tuomiota Jumalan pilkasta.

Järjestäjä: Helsingin Mikaelin seurakunta