27.01. Onneksi olkoon: Viljo | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Vauva-taaperokerho

Pitäjänmäen seurakunta

14.01.2020 klo 13:30 - 16:00 Pajamäen seurakuntakoti, Pajamäentie 14, 00360 Helsinki

Tervetuloa 0-2 -vuotiaat lapset vanhempineen/hoitajineen viettämään mukavaa yhteistä iltapäivää Pajamäen seurakuntakodille! Tutustumista, leikkimistä, keskustelemista, pieni lauluhetki, osallistujien toiveiden mukaista ohjelmaa.

Kevätkausi 2020: 14.1.-12.5. Huom! ei kerhoa hiihtolomaviikolla 18.2. eikä pääsiäistä edeltävällä hiljaisella viikolla 7.4. Yhteensä 16 kerhokertaa.

Vauva-taaperokerhoon ei tarvitse ilmoittautua vaan mukaan voi tulla pitkin kevätkautta niinä kertoina kuin sopii, ja voi saapua ja lähteä liukuvasti lapsen päiväuni- ja muiden aikataulujen mukaan. Kerhossa on tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa (ei välipalamaksua). Ota taaperolle mukaan myös omaa välipalaevästä. Työntekijänä kerhossa on lastenohjaaja Anna Helle ja toisinaan mukana varhaiskasvatuksen ohjaaja Sanna Yli-Koski-Mustonen tai muita työntekijöitä. Kevätkauden ohjelmaa suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa, syksyllä esimerkiksi tehtiin isänpäiväkortteja, nautittiin pop up -muskarista ja vietettiin pikkujouluja. Kerhoon etsitään vapaaehtoista auttamaan mm. välipala-, tiski- ja järjestelytehtävissä - tässä vapaaehtoistehtävässä voi toimia myös oman lapsen kanssa.

Järjestäjä: Pitäjänmäen seurakunta
Yhteyshenkilö: Sanna Yli-Koski-Mustonen
Puhelin: 09 2340 5633
Sähköposti: sanna.yli-koski-mustonen@evl.fi