01.10. Onneksi olkoon: Rauno, Rainer, Raine, Raino | Palaute
Koko Helsinki

Syksyn kerhonohjaajakoulutus Mikaelinkirkolla

Mikaelin seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli22.08.2020 klo 10:00 - 23.08.2020 klo 15:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMikaelinkirkko, Emännänpolku 1, 00940 Helsinki Muistilehtiö ja kynäVaatii ilmoittautumisen

Tahtoisitko sinä ohjata kerhoa alakouluikäisille lapsille? Mikaelin seurakunnassa järjestetään useita erilaisia alakouluikäisten kerhoja kokkikerhoista sähly- ja askartelukerhoihin. Kerhoja ei kuitenkaan olisi ilman aktiivisia vapaaehtoisia, eli kerhonohjaajia!

Kerhonohjaaja voi olla kuka vain yli 15-vuotias nuori, nuori aikuinen tai aikuinen, joka pitää lasten kanssa työskentelystä ja haluaa jakaa omaa osaamistaan nuoremmille. Kerhoja ohjataan useimmiten parin kanssa, joten yksin ei kaikkea tarvitse osata. Voit osallistua kerhonohjaajakoulutukseen myös yksin ja löytää parisi koulutuksen aikana. Kerhonohjaajille maksetaan pieni palkkio kerhon ohjaamisesta.

Kerhonohjaajakoulutuksessa mm. käydään läpi ryhmän ohjaamiseen liittyviä asioita, varaudutaan kerhonohjaamisen vaikeisiin tilanteisiin ja opitaan pitämään hartauksia. Samalla opit tietenkin tuntemaan toisia kerhonohjaajia!

Koulutus kestää kaksi päivää 22.8.-23.8., molempina päivinä kokoonnumme Mikaelinkirkolle noin klo 10-15. Koulutukseen kuuluu lounas. Uudet kerhonohjaajat osallistuvat koulutuksen molempiin päiviin. Kerhoa jo yhden tai useamman kauden pitäneet voivat osallistua vain sunnnuntaipäivään.

Kaikissa tilaisuuksissamme toimitaan turvamääräykset ja hygienia huomioiden.

Kysymyksissä voit olla yhteydessä nuorisotyönohjaaja Tiina Mäki-Arvelaan, p. 040 508 7383, tiina.maki-arvela@evl.fi