04.06. Onneksi olkoon: Toivo | Palaute

Koko Helsinki

  • Valkoinen valikkosymboli, kolme vaakaviivaa päällekkäin

Sielun elävä liekki -kurssi

Seurakuntayhtymä

Kalenteri ja kellosymboli01.06.2020 klo 17:00 - 20:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliSeurakuntien talo, Kolmas linja 22 B, 00530 Helsinki Muistilehtiö ja kynäVaatii ilmoittautumisen

SIELUN ELÄVÄ LIEKKI - KURSSI JOKA VIE SYVEMMÄLLE HENGELLISEEN ELÄMÄÄN

”Oi elävä rakkauden liekki, joka hellästi haavoitit minun sieluani sisimpäni keskuksessa!”

…Ristin Johannes

Elävä liekki -kurssi on seitsemän kerran koulutus, jossa syvennytään hengellisen elämän, meditatiivisen rukouksen ja kristillisen mystiikan kysymyksiin. Kurssin tavoitteena on lisätä tietoisuutta henkisen kasvun prosessista, pohtia kuinka persoonaan ja hyvinvointiin liittyvät kysymykset liittyvät hengelliseen elämään, oppia uusia tapoja syventyä kontemplatiivisesti jumalasuhteeseen sekä jakaa yhdessä ajatuksia ja kokea henkistä yhteyttä toisten kanssa. Kurssi sopii kaikille henkisistä ja hengellisistä kysymyksistä kiinnostuneille jotka haluavat vahvistaa ja monipuolistaa omaa hengellistä elämäänsä.

Kurssi kokoontuu maanantaisin klo 17-20 kahdesti kuukaudessa.

Kurssin kokoontumisajankohdat: 9.3. / 23.3. / 6.4. / 27.4. / 11.5. / 25.5. / 8.6.

Teemoina mm. erilaiset kontemplatiivisen rukouksen menetelmät (keskittävä rukous (centering prayer), lectio divina raamattumeditaatio, tervetulon rukous (welcoming prayer)), hyvinvointi ja hengellisyys, hengellisen elämän vaikeudet jne.

Kurssin hinta on 100 euroa (sis. materiaalit). Kurssin ohjaajana toimii hengellinen ohjaaja, kristillisen spiritualiteetin kouluttaja TM Henri Järvinen. Henrillä on pitkä kokemus ignatiaanisesta spiritualiteetista, hengellisen ohjauksen mm. meditaation kouluttamisesta sekä uskontojen välisestä yhteistyöstä ja ekumeniasta.

Lisätietoja kurssista: Henri Järvinen, 050 355 9294, henri.jarvinen@evl.fi