04.12. Onneksi olkoon: Airi, Aira | Palaute
Koko Helsinki

Prima Pars - Vokaaliyhtye Uoman konsertti

Tuomiokirkkoseurakunta

Kalenteri ja kellosymboli26.10.2020 klo 19:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMikael Agricolan kirkko, Tehtaankatu 23, 00150 Helsinki

PRIMA PARS

Koe myöhäisrenessanssin moniäänisen kirkkomusiikin loisto ja herkkyys!

Vokaaliyhtye Uoma esittää ensikonsertissaan motetteja 1500-luvun lopun keskeisten säveltäjien kynästä. Konsertti alkaa tervehdyksistä Neitsyt Marialle ja etenee katumuspsalmien kautta adventtimusiikin riemukkaaseen pauhuun. Ohjelma luo valoa myös renessanssipolyfonian varhaisvaiheisiin ja viimeisiin vuosiin.

Vokaaliyhtye Uoma on vuosi sitten perustettu, 1500-luvun kirkkomusiikille omistautunut 12-henkinen kokoonpano, jonka laulajat ovat hankkineet kannuksensa joissakin pääkaupunkiseudun parhaista kuoroista. Uomaa johtaa renessanssimusiikkiin perehtynyt kuoronjohtaja-säveltäjä Teemu Tommola.

Allegri – Brumel – Byrd – Ingegneri – Lasso – Palestrina

Maanantaina 26.10. klo 19 Mikael Agricolan kirkossa (Tehtaankatu 23, Hki)

Perjantaina 6.11. klo 19 Paavalinkirkossa (Sammatintie 5, Hki)

Liput: 20 e / 15 e / 10 e

(peruslippu / eläkeläiset / opiskelijat, lapset 7-17v., varusmiehet, työttömät)

Koronavirustilanteen vuoksi äkillisetkin muutokset ovat mahdollisia.

Konsertissa noudatetaan suositusten mukaisia varotoimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä ja kirkossa noudatetaan turvavälejä. Pyydämme yleisöä käyttämään mahdollisuuksien mukaan kasvomaskeja, huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta sekä saapumaan konserttiin ajoissa ruuhkan välttämiseksi. Konsertissa on tarjolla käsihuuhdetta.