22.10. Onneksi olkoon: Anja, Anita, Anniina, Anitta, Anette | Palaute
Koko Helsinki

Musiikkia kesäillassa -konsertti: Kitaraduo Lintunen & Taimioja

Yhteinen seurakuntatyö

Kalenteri ja kellosymboli28.07.2021 klo 18:00 - 19:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliKarunan kirkko, Seurasaaren ulkomuseo, Seurasaari, 00250 Helsinki

Konsertti kuuluu Musiikkia kesäillassa -sarjaan . Konsertin ohjelma:

Fernando Sor (1778 Barcelona -1839 Pariisi) - Souvenir de Russie

Enrique Granados (1867 Espanja-1916 Englannin kanaali) - Danza Española nr. 2: Oriental

Tōru Takemitsu (1930-1996 Tokio) - A boy named Hiroshima

Stanley Myers (1930-1993 Iso-Britannia) - Cavatina

Mario Castelnuovo-Tedesco (1895 Firenze, Italia - 1968 Kalifornia, USA) - Sonatina Canonica op. 196 (1961)

1. Mosso, grazioso e leggero

2. Tempo Di Siciliano (Andantino)

3. Fandango en rondeau

Teuvo Taimioja opiskelee Sibelius-Akatemiassa maineikkaan Ismo Eskelisen sekä Andrzej Wilkuksen oppilaana. Hän on konsertoinut mm. WhatEverWorks! -festivaalilla, Oulun Guitar -festivaalilla, Joensuun kitarakeväässä, Kitara Nova -festivaalilla sekä UNM-festivaalilla, josta YLE on tehnyt nauhoituksen. Taimioja on valittu Tampereen kitarakilpailussa vuonna 2019 yleisön suosikiksi ensimmäisellä kierroksella. Konsertoinnin lisäksi hän on yksi Kitara Nova -festivaalin taiteellisista johtajista sekä opettaa Luoteis-Helsingin- ja SYK-musiikkiopistoissa. Taimioja on kantaesittänyt teoksia mm. Leevi Räsäseltä, Stephen James Webbiltä sekä Joachim Schneiderilta.

Joona Lintunen (s.1996) viimeistelee Sibelius-Akatemiassa musiikin maisterin tutkintoaan opettajanaan Petri Kumela. Kitaransoiton lisäksi Joona on opiskellut klassista laulua sekä pop–jazz-laulua, joista jälkimmäistä hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa sivuaineena ja suorittanut muun muassa D-tasosuorituksen. Hän on esiintynyt eri maissa muun muassa Italiassa, Espanjassa ja Turkissa. Lisäksi Lintunen on konsertoinut lukuisissa eri tilaisuuksissa, kuten Kulttuurirahaston vuosijuhlassa, Sibafest-, Tampere Guitar Festival - ja Kitara Nova -festivaaleilla. Hän on myös soittanut YLE:n Kulttuuriykkönen-radio-ohjelmassa sekä Musiikkitalon kesäkonsertit- sarjassa että Kuusikko soi -konserttisarjassa.

Konserttiin on vapaa pääsy ja ilmainen ohjelma. Yleisöä otetaan saapumisjärjestyksessä mahdollisten koronarajoitusten mukaan.

Konsertti on nähtävissä myös striimattuna Kirkko Helsingissä YouTube-kanavalla ja Museoviraston sivuilla.