05.12. Onneksi olkoon: Selma | Palaute
Koko Helsinki

Matteusmässa i Matteuskyrkan + online

Kalenteri ja kellosymboli18.10.2020 klo 10:00 - 11:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMatteuksenkirkko, Turunlinnantie 3, 00900 Helsinki

Tryggt tillsammans - i kyrkan och hemma!

Vi firar Matteusmässa i Matteuskyrkan (Åbohusvägen 3) tre söndagar i månaden kl. 10. Du är välkommen att delta i den lite kortare mässan fysiskt eller online - mässan strömmas även live på nätet, via församlingens Facebook-sida. Kl. 12 varje söndag hittar du mässan i videoformat även på församlingens Youtube-kanal samt på hemsidan.

På grund av pandemin och smittoläget i regionen vill vi erbjuda möjlighet att delta i gudstjänsterna hemma om det känns tryggare. Församlingen är välkommen att delta också på plats i kyrkan, där vi följer THL:s rekommendationer, använder munskydd och desinfektionsmedel och håller trygga avstånd till varandra.

Matteusmässan är en kortare mässa med nattvard och vi firar den tre gånger per månad - en söndag i månaden (25.10, 22.11 och 27.12) firar vi mera traditionell högmässa. Under hösten 2020 följer vi denna gudstjänstplan.

Efter gudstjänsten serveras kyrkkaffe i Matteuskyrkan.

‍Varmt välkommen!