02.12. Onneksi olkoon: Anelma, Unelma | Palaute
Koko Helsinki

Lähde-kuoron harjoitukset

Haagan seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli23.11.2020 klo 19:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliHuopalahden kirkko, Vespertie 12, 00320 Helsinki

Lähde-kuoro harjoittelee ma klo 19.30 kirkolla. Lähinnä nuorille aikuisille. Ohjelmisto koostuu hengellisestä musiikista, virsistä sekä gospelista. Kuoroa johtaa Hannakaisa Nyrönen. Tied. hannakaisa.nyronen@ gmail.com.

Uudet ja entiset laulajat tervetulleita. Ei "pääsykoetta", mutta toiveena hyvä sävelkorva ja kyky myös moniääniseen laulamiseen kuorossa.

Kausi huipentuu Uuden suomalaisuuden konserttiin, jossa Lähde-kuoro esittää bändin kanssa Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokuksen www.juhlakalenteri.fi -palveluun tulevaan eri kulttuureiden ja uskontojen juhliin liittyviä lauluja. Fokus ry. sai Taikelta pienen apurahan, jolla toteutamme haaveenamme olleen ”Monikulttuurinen laulukirja” hankkeen osana juhlakalenteria. Tämä varhaisiän kasvatuksesta ylöspäin suunniteltu musiikkikokoelma julkaistaan siis sähköisesti siten, että 10-20 laulua nuotinnetaan, niistä tehdään mp3-tallenteet ja niihin tehdään helpot sovitukset rytmisoittimille. Lähde-kuoron konsertista muodostetaan siis nämä mp3-esimerkkitallenteet, joiden kautta eri opiskelijaryhmät pystyvät kuulemaan esimerkiksi, kuinka nämä laulut voidaan esittää. Johannes Kortelainen ja Helena Nikkinen ovat projektissa mukana, ja he harjoituttavat Hannakaisan kanssa Lähdettä neljä kertaa ennen varsinaista konserttiviikonloppua, joksi kaavailimme 5.-6.12.2020.