12.04. Onneksi olkoon: Julia, Julius, Juliaana, Janna | Palaute
Koko Helsinki

Kuninkaan ilta suorana verkossa

Vuosaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli26.02.2021 klo 18:00 - 20:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliVuosaari verkko/tv/radio,

Mikäli kokoontumisrajoitukset estävät kokoontumiseen kirkkoon, lähetetään kevään 2021 Kuninkaan illat suorana lähetyksenä ilman paikalla läsnäolevaa seurakuntaa Kuninkaan illan Facebook sivulla sekä Kuninkaan illan YouTube -sivun kautta.

Illasta tulee myöhemmin tallenne katsottavaksi Kuninkaan illan Facebook -sivulle.

Voit osallistua iltaan etänä, vaikka kotisohvaltasi. Saamme yhdessä ylistää ja kiittää Herramme, osallistua yhteiseen rukoukseen ja saada virvoitusta Jumalan sanasta.

Paikalla kirkossa ovat vain tekijät ja tekniikkatiimi. Kokoontumisrajoituksen henkilömäärä täyttyy jo tästä.

Illoista kaksi lähetetään vain TV7-kanavan kautta

Perjantaina 26.3. ja 7.5. voit osallistua iltaan verkossa TV7 sivulla tai katsoa lähetystä television kaapeliverkosta. TV7 illoista ei tule tallennetta Kuninkaan illan sivuille, mutta illat ovat nähtävissä TV7 ohjelma-arkistossa.

Esirukouspyynnöt

Voit lähettää iltoihin sydämelläsi olevan esirukouspyynnön etukäteen sähköpostilla hanna.tolonen@evl.fi. Rukoilemme jätettyjen esirukouspyyntöjen puolesta illassa hienovaraisesti, anonyymisti.

Kevään 2021 Kuninkaan illat

26.2. Illan teema on Kohtaaminen Kuninkaan kanssa. Puhe Nina Kakriainen, ylistys Hannele Ahtinen ja Hadassa. Osallistu iltaan täällä.

12.3. Krito-ilta. Puheen aiheena tunne-elämä ja toipuminen, miten jaksaa arjessa. Illan puhujina Krito-työn koordinaattori Merja Lehtinen sekä lääkäri, psykoterapeutti ja teologi Heikki Heinonen.

26.3. puhe Hanna Tolonen // ylistys Johannes Österlund trio // lähetys vain TV7 kautta

9.4. puhe Hannu Hirvonen // ylistys Tuua Pietilä

23.4. puhe Jaakko Pirttiaho // ylistys Anni Taipale ja Sini Usmi co.

7.5. puhe Jussi Mäkelä // ylistys Olli Lehmonen co // lähetys vain TV7 kautta

21.5. puhe Antti Pesonen // ylistys Valon ääni. Kuninkaan ilta nuorille.

Mikä on Kuninkaan ilta?

Kuninkaan ilta on yhteiskristillinen ilta, jonka keskiössä on Jeesus. Yksi nimi ylitse muiden.

Sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä.‍

Jumala haluaa kristittyjen yhteyttä. Jeesus sanoo näin: "Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä." (Joh. 17:21). Tätä yhteyttä me olemme saaneet illoissa kokea eri kristillisiin seurakuntiin kuuluvien kanssa. Meillä on sama Jumala ja yhdessä me kiitämme häntä tästä lämpimästä yhteydestä.