01.06. Onneksi olkoon: Teemu, Nikodemus | Palaute

Koko Helsinki

  • Valkoinen valikkosymboli, kolme vaakaviivaa päällekkäin

Kesäkerho eskareille, eka- ja tokaluokkaisille | Vuosaari

Vuosaaren seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli04.06.2020 klo 09:00 - 15:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliValo, Palvelukeskus Albatross, 1. kerros, Kahvikuja 3, 00980 Helsinki Muistilehtiö ja kynäVaatii ilmoittautumisen

Kesäkerho eskareille, eka- ja tokaluokkalaisille Vuosaaren Valossa ma–pe klo 9–15 ajalla 1.–5.6. ja 8.–12.6.

Kerhoon voi tulla yhdeksi tai kahdeksi viikoksi. Kerhoihin on ilmoittautuminen. Lisätietoa alla.

Kesäkerhon ohjelma

Molempien kerhoviikkojen teemana on ”elettiinpä ennenkin”. Viikkoihin sisältyy perinneleikkejä, luonnonmateriaali askarteluja, leipomista, retkiä rannalle ja muuta mukavaa kesäpuuhaa, sekä kaksi isompaa retkeä. Teemme myös erilaisia retkiä useamman kerran viikossa.

Lisätietoa kerhosta

Lisätietoa kerhosta voit kysyä Kirsi Satosalmelta puhelimitse 050 322 9070 tai sähköpostilla kirsi.satosalmi@evl.fi.

Kerhomaksu

Kesäkerhon hinta 80e/lapsi/viikko, sisältäen ohjatun toiminnan, ruokailut, välipalan, vakuutuksen ja retken. Saman perheen kahdesta lapsesta sisaralennettu hinta 140 e/viikko/kaksi lasta. Tulojen perusteella voi anoa maksuhuojennusta.

Haku

Hakuaika kerhoon on 2.3.–24.5.2020. Hakuajan ulkopuolella mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella puhelimitse 050 322 9070 tai sähköpostilla kirsi.satosalmi@evl.fi.

Kerhoon on sähköinen haku. Linkki kesäkerhohakuun.

Lisätietoa sähköisestä hakemuksesta

Helsingin seurakunnat ovat ottaneet sähköisen ilmoittautumisen käyttöön. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanallasi. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, seuraa alla olevia ohjeita.

Ennen ensimmäistä ilmoittautumista tulee luoda käyttäjätunnus ja salasana, joiden avulla ilmoittautumisia on mahdollista seurata ja tarpeen mukaan muuttaa ilmoittautumista hakuaikana. Alaikäisen ilmoittautuessa tunnukset luo huoltaja.

Tunnusten luomiseen tarvitset vahvan tunnistautumisen varmennekortin, mobiilivarmenteen tai nettipankkitunnusten kautta.

Aloita tunnusten luominen rekisteröitymällä käyttäjäksi ensin Suomi.fi –tunnistautumispalvelun kautta kohdasta ’rekisteröidy tästä’. Tämä tietosuojan (GDPR) vuoksi. Tunnistautumiseen voi käyttää pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tunnistautumiseen, ota yhteyttä seurakunnan toimistoon (yhteystiedot alla).

Luo rekisteröityessäsi henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnus voi olla esim. oma sähköpostiosoite, ja salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä (sisältäen kolmea eri merkkityyppiä: pieniä ja isoja kirjaimia/numeroita/erikoismerkkejä).

Käyttäjätunnus ja salasana on hyvä laittaa talteen, koska niitä tarvitaan myöhemmin ilmoittautuessa tai muutoin asiointipalvelua käytettäessä. Jatkossa palveluun pääsee suoraan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä järjestelmätukeen: prime-tuki.helsinki@evl.fi.

Asiointipalvelun asiakasrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä markkinointiin.

Vuosaaren seurakunnan toimisto | kirkkoherranvirasto. Avoinna ma, ti, to, pe klo 9–13, ke klo 14–17, paitsi ennen arkipyhää aina ke 9–13. Satamasaarentie 7, 00980 Helsinki. Puhelin 09 2340 6500. Sähköposti vuosaari.srk@evl.fi.