10.12. Onneksi olkoon: Jutta | Palaute
Koko Helsinki

Kellojen soitto ja rukoushetki sodissa kärsivien lasten puolesta Munkkivuoren kirkossa Lapsen oikeuksien päivänä ma 20.11.

Munkkiniemen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli20.11.2023 klo 12:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMunkkivuoren kirkko, Raumantie 3, 00350 Helsinki

Lapsen oikeuksien päivänä, maanantaina 20.11. muistamme sotien ja konfliktien keskellä olevia lapsia. Tule mukaan yhteiseen rukoushetkeen sotien ja väkivallan jaloissa kärsivien lasten puolesta Munkkivuoren kirkkoon klo 12. Rukoushetken toimittaa Jouni Hartikainen.

Myös Munkkivuoren kirkon kellot soivat lasten puolesta maanantaina klo 12.

Kriisialueiden lapsia voit auttaa tukemalla esimerkiksi Kirkon Ulkomaanavun katastrofityötä, jossa annetaan nopeaa hätäapua ja turvataan lasten ja nuorten koulunkäyntiä kriisien keskellä. Voit lahjoittaa haluamasi summan MobilePaylla numeroon 88314 tai osallistua keräykseen täällä.

Rukoushetkiä ja kellojensoittoa Lapsen oikeuksien päivänä myös muissa helsinkiläisissä kirkoissa

Munkkivuoren kirkon lisäksi myös Huopalahden, Kallion, Laajasalon, Lauttasaaren, Myllypuron, Oulunkylän, Pitäjänmäen kirkoissa sekä Tuomiokirkossa rukoillaan yhdessä kello 12 sotien ja kriisien keskellä kärsivien lasten puolesta.

Kirkonkellot soivat kello 12 ympäri kaupunkia myös Huopalahden, Johanneksen, Kulosaaren ja Myllypuron, Kallion ja Alppilan, Kannelmäen, Laajasalon ja Roihuvuoren, Lauttasaaren, Matteuksen, Oulunkylän, Paavalin, Pakilan, Maunulan, Pitäjänmäen, Puistolan ja Viikin sekä Temppeliaukion kirkossa, Tuomiokirkossa ja Vanhassa kirkossa.