31.10. Onneksi olkoon: Arto, Arttu, Artturi | Palaute
Koko Helsinki

Ilmoittaudu ulkomaisen ammattikorkeakouluopiskelijan ystäväksi

Kalenteri ja kellosymboli24.09.2020 klo 12:00 - 30.10.2020 klo 12:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboli Muistilehtiö ja kynäVaatii ilmoittautumisen

Oppilaitospapit Kaisa Iso-Herttua ja Tiina Kaaresvirta etsivät suomalaisia sinkkuja tai perheitä ja ulkomaisia opiskelijoita ohjelmaan, jonka tarkoituksena on tuoda ihmisiä yhteen.

"Ohjelman kautta voit saada uuden ystävän ulkomaalaisesta opiskelijasta. Ystävyys on aina virkistävää mutta sen lisäksi voit esimerkiksi tutustua opiskelijan kotimaan kulttuuriin ja kieleen!", Kaaresvirta sanoo.

Toiminta on yhteistä aikaa ja tutustumista arkisen toiminnan, kiinnostuksen kohteiden kautta. Ystävät tulevat pääkaupunkiseudulta ja ulkomaalaiset opiskelijat Helsingin alueen oppilaitoksista.

Ystävätoimintaan sisältyy muutama yhteinen ohjattu tapaaminen ja muuten parit voivat suunnitella yhteisen tekemisen omien kiinnostusten mukaan.

"Toivomme saavamme parin jokaiselle halukkaalle ystävälle, mutta emme voi tietää, keitä, paljonko ja millaisin odotuksin toimintaan osallistuu ja voimmeko muodostaa parin jokaiselle", Kaaresvirta ja Iso-Herttua kertovat.

Lue lisää ystävätoiminnasta tästä uutisesta.