01.06. Onneksi olkoon: Teemu, Nikodemus | Palaute

Koko Helsinki

  • Valkoinen valikkosymboli, kolme vaakaviivaa päällekkäin

Hiljaisuuteen virittynyt stressinpurku zoomissa

Kalenteri ja kellosymboli18.08.2020 klo 17:00 - 18:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboli Muistilehtiö ja kynäVaatii ilmoittautumisen

Kuinka Koronavuosi on vaikuttanut hyvinvointiisi?

Koetko olosi kuormittuneeksi, voipuneeksi tai stressaantuneeksi?

Kärsitkö eristyksestä, vaihteleeko mielialasi tai onko sinulla vaikeuksia unen kanssa? Kaipaatko jotakuta, jolle rauhassa puhua elämäsi tärkeistä asioista?

Sinun ei tarvitse jäädä yksin haasteiden kanssa, sillä stressiä voi oppia purkamaan ja koetun elämän kuormitustasoa säätelemään. Myös omista haasteista puhuminen kunnioittavassa vertaisryhmässä auttaa jaksamaan arjessa.

Puolitoista tuntia kerrallaan kestävä Hiljaisuuteen virittynyt stressinpurkuyhmä perustuu luottamukseen ja ohjattuun vertaistukeen. Ryhmässä hiljennytään toinen toistemme kokemusten äärelle; opitaan puhumaan ja kuuntelemaan sydämen kautta, ilman neuvoja ja ratkaisupaineita. Ryhmässä opetellaan kehollisten, aisteja aktivoivien harjoitteiden kautta purkamaan stressiä ja ennaltaehkäisemään sen kasaantumista mieleen ja kehoon.

Ryhmä kokoontuu etäyhteyden avulla Zoom-verkkopalvelussa. Tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen, mutta voit osallistua kurssille mistäpäin Suomea ja maailmaa tahansa.

Puolentoista tunnin ryhmäkokoontumisen hinta on 65€/hlö/krt. (Koko syksy eli kymmenen kertaa tarjoushintaan 550€)

Ryhmän koko on max 5 hlöä/kerta. Ryhmään voi osallistua kertaluontoisesti tai koko syksyn ajan.

Lisää tietoa ryhmästä ja ohjaajasta Hiljaisen tilan sivuilta.

Yhteyshenkilö: Henri Järvinen
Sähköposti: henri.jarvinen@evl.fi