01.06. Onneksi olkoon: Teemu, Nikodemus | Palaute

Koko Helsinki

  • Valkoinen valikkosymboli, kolme vaakaviivaa päällekkäin

Etsijästä löytäjäksi -kurssi

Kalenteri ja kellosymboli02.09.2020 klo 18:00 - 20:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliSeurakuntien talo, Kolmas linja 22 B, 00530 Helsinki Muistilehtiö ja kynäVaatii ilmoittautumisen

Mihin elämä sinua kutsuu? Jokainen miettii joskus, kuka oikein on ja mistä merkityksellinen elämä löytyy. Elämä voi tuntua suurelta palapeliltä, jonka palaset ovat levällään. Kurssilla huomaat, että riippumatta olosuhteista, sinussa on tieto, voima ja lämpöä. Se kirkas kohta, joka tietää ja jossa olo on kotoisa. Kun olet kotona itsessäsi ja elämässä, olet turvassa.

Tervetuloa Etsijästä löytäjäksi -kurssille syventymään seuraaviin teemoihin: Rakkaus. Aitous. Tasapaino. Luovuus. Elämäntehtävä. Juuret. Yhteys. Hiljaisuus.

Kolmen kerran kurssi järjestetään keskiviikkoiltoina 2.9., 9.9. ja 16.9. klo 18-20 Seurakuntien talolla (Kolmas linja 22b) Kappelissa (3. kerros).

Kurssin hinta: 40 euroa (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 20 euroa)

Kurssilla keskustelemme, hiljennymme ja teemme pieniä harjoituksia. Mihin elämä sinua kutsuu? Voit olla kurssilla rauhassa myös itseksesi, ajatuksia ei ole pakko jakaa. Kurssi on itsetuntemusmatka.

Kurssin pohjana käytetään Susanna Erätulen teosta Etsijän kirja (Otava/Hidasta elämää, 2017). Susanna toimii myös kurssin vetäjänä. Hän on opettaja, retriitinohjaaja, Hidasta elämää -blogisti ja neljän lapsen äiti.

Lisää tietoja kurssista Hiljaisen tilan sivuilta.

Lisätietoja henri.jarvinen@evl.fi, 09 2340 2543

Yhteyshenkilö: Henri Järvinen
Sähköposti: henri.jarvinen@evl.fi