18.09. Onneksi olkoon: Tyyne, Tytti, Tyyni | Palaute
Koko Helsinki

Enkeli-askartelukerho koululaisille Myllypuron kirkolla

Herttoniemen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli16.09.2020 klo 13:00 - 15:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMyllypuron kirkko, Neulapadontie 12, 00920 Helsinki. Parkkipaikka Tuulimyllyntien päässä.

Teemakerhot keskiviikkoisin klo 13-15 Myllypuron kirkolla. Ohjaajana Elisabeth Bäckman. Jokaiseen teemakerhoon ilmoittaudutaan erikseen.

9.9.-7.10. Enkeli-askartelukerho yhteensä viisi kertaa. Enkeleitä on kaikkialla ja monissa hommissa! Mitä kaikkea enkelit voivatkaan tehdä? Tule ideoimaan omat enkelisi ja tekemään näyttelyä Mikkelinpäivän perhemessuun!

Lukuvuonna 2020-2021 Herttoniemen seurakunta tarjoaa lapsille erilaisia teemakerhoja. Teemakerhoissa ei pääsääntöisesti tehdä läksyjä, mutta liikuntaa, leikkiä, laulamista, askartelua ja musisointia on sitäkin enemmän. Teemakerhojen tarkoitus on vastata perheiden tarpeisiin lasten iltapäivien ohjelmoimisesta silloin kun varsinaista jatkuvaa iltapäivähoitoa ei tarvita, mutta mukavaa tekemistä iltapäiviksi olisi kuitenkin hyvä saada. Kerhoissamme tarjotaan pientä välipalaa. Valitkaa suosikkinne ja ilmoittautukaa kerhon ohjaajalle viimeistään koulujen alkaessa! Kerhon paikkatilannetta voi kysellä myös kesken kauden.

Tulossa myös:

21.10.-18.11. Hyvän mielen kerho yhteensä viisi kertaa. Millä kaikilla tavoilla voisimme levittää hyvää mieltä ympärillemme? Kuka tarvitsisi muistamista, kuka on liikaa yksin? Onko vanhainkodissa kaikilla ihmisillä varmasti omaisia ilahduttamassa, vai voisimmeko me olla avuksi? Hyvän mielen kerho tekee iloisia tervehdyksiä ja tempauksia niille, jotka hyvää mieltä tarvitsevat. Ja mikä hauskinta, hyvän mielen tuottamisesta tulee itsellekin aivan mahtava olo!

25.11.-16.12. Joulukalenterikerho yhteensä neljä kertaa. Joulunajan hehkutus kaatuu perheissä joskus vanhempien kiireen alle. Meillä on ratkaisu tähän! Joulukalenterikerhossa eletään joulunodotusta koko adventtiaika lampaiden, paimenten, piparien, tonttujen ja lahjojen tekemisen sopuisassa yhteenliittymässä. Joulussa on taikaa!

Järjestäjä: Herttoniemen seurakunta