07.05. Onneksi olkoon: Helmi, Kastehelmi | Palaute
Koko Helsinki

Bändikerho koululaisille Myllypuron kirkolla

Herttoniemen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli10.05.2021 klo 15:00 - 16:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMyllypuron kirkko, Neulapadontie 12, 00920 Helsinki. Parkkipaikka Tuulimyllyntien päässä.

Maanantaisin klo 15-16.30 Bändikerho Myllypuron kirkolla. Kerhossa opetellaan eri soittimien käyttöä, ryhmässä musisoimista ja soololaulamista. Ohjaajana varhaisiän musiikkipedagogi ja lastenohjaaja Elisabeth Bäckman.

Lukuvuonna 2020-2021 Herttoniemen seurakunta tarjoaa lapsille erilaisia teemakerhoja. Teemakerhoissa ei pääsääntöisesti tehdä läksyjä, mutta liikuntaa, leikkiä, laulamista, askartelua ja musisointia on sitäkin enemmän. Teemakerhojen tarkoitus on vastata perheiden tarpeisiin lasten iltapäivien ohjelmoimisesta silloin kun varsinaista jatkuvaa iltapäivähoitoa ei tarvita, mutta mukavaa tekemistä iltapäiviksi olisi kuitenkin hyvä saada. Ilmoittautukaa kerhon ohjaajalle ennen kerhoon tuloa, niin ohjaaja tietää, kuinka monta lasta kerhoon on tulossa. Kerhon paikkatilannetta voi kysellä myös kesken kauden. Kerhot alkavat viikolla 2.