02.12. Onneksi olkoon: Anelma, Unelma | Palaute
Koko Helsinki

Bändikerho koululaisille Myllypuron kirkolla

Herttoniemen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli23.11.2020 klo 15:00 - 16:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMyllypuron kirkko, Neulapadontie 12, 00920 Helsinki. Parkkipaikka Tuulimyllyntien päässä.

Bändikerho maanantaisin klo 15-16.30 Myllypuron kirkossa. Kerhossa opetellaan eri soittimien käyttöä, ryhmässä musisoimista ja soololaulamista. Bändikerhon jammailu tiivistyy esiintymiseen seurakunnan yhteisessä tilaisuudessa joulun alla ja keväällä. Ohjaajana varhaisiän musiikkipedagogi ja lastenohjaaja Elisabeth Bäckman.

Ilmoittautumiset kerhoon:

Elisabeth 050 380 2975 / elisabeth.backman@evl.fi

Lukuvuonna 2020-2021 Herttoniemen seurakunta tarjoaa lapsille erilaisia teemakerhoja. Teemakerhoissa ei pääsääntöisesti tehdä läksyjä, mutta liikuntaa, leikkiä, laulamista, askartelua ja musisointia on sitäkin enemmän. Teemakerhojen tarkoitus on vastata perheiden tarpeisiin lasten iltapäivien ohjelmoimisesta silloin kun varsinaista jatkuvaa iltapäivähoitoa ei tarvita, mutta mukavaa tekemistä iltapäiviksi olisi kuitenkin hyvä saada. Kerhoissamme tarjotaan pientä välipalaa. Ilmoittautukaa kerhon ohjaajalle viimeistään koulujen alkaessa! Kerhon paikkatilannetta voi kysellä myös kesken kauden.

Järjestäjä: Herttoniemen seurakunta