25.02. Onneksi olkoon: Tuija, Tuire | Palaute
Tammisalon kirkko

Varhaisnuorten syksy

Roihuvuoren seurakunta

12.08.2020, 12:20 /  päivitetty 20.08.2020, 13:42
Ilmoittaudu tästä! Roihuvuoren seurakunta tarjoaa taas kiinnostavaa tekemistä alakouluikäisille.

Jos et tiedä mitä koulun jälkeen tekisit, meillä on muutama idea. Tervetuloa ammattilaisten ohjaamiin kerhoihin ja työpajoihin Laajasalon kirkolla, Tammisalon kirkolla ja Roihuvuoren kirkolla.

Ilmoittaudu tästä!

Tammisalon kirkolla

  • VarkkaTupa tiistaisin klo 14–16. VarkkaTuvassa voi askarrella, leikkiä, pelata ja viettää aikaa. VarkkaTupa on avointa toimintaa alakouluikäisille.
  • Graftis torstaisin klo 14–16. Graftis-kädentaitokerhossa askarrellaan kirkkovuoden teemojen, toiveiden ja mielenkiinnon mukaan. Kerhossa ei tarvitse olla suuri taiteilija, sillä innostus askarteluun riittää. (Ilmoittautuminen)
Laajasalon kirkolla
  • Tyttökerho keskiviikkoisin klo 14-16 on tyttöjen oma kerho, jossa vietetään aikaa yhdessä tyttöporukassa. Kerho on paikka, jossa voi viihtyä ja keskustella. Tyttökerho on tarkoitettu 3.-5.luokkalaisille tytöille tai itsensä tytöksi kokeville. (Ilmoittautuminen)
  • VarkkaTupa maanantaisin klo 14–16. VarkkaTuvassa voi askarrella, leikkiä, pelata ja viettää aikaa. VarkkaTupa on avointa toimintaa alakouluikäisille.
  • Teatterikerho PikkuParatiisi torstaisin klo 14.30–16.30. Teatterikerhossa opetellaan teatteritaiteen perusteita sekä valmistetaan esityksiä. Teatterikerho on tarkoitettu 2.-6.luokkalaisille. (Ilmoittautuminen)
  • Kuoro Kipinä on 2.-6. luokkalaisille lapsille suunnattu kuoro, joka harjoittelee maanantaisin klo 15-16 24.8. alkaen Laajasalon kirkolla. Laulamisen lomassa myös liikutaan ja välillä jopa soitetaan soittimia! Kipinässä lauletaan lasten virsiä ja hengellisiä lauluja sekä muuta lastenmusiikkia ja esiinnytään seurakunnan tilaisuuksissa sekä muissa paikallisissa tapahtumissa. Kipinässä ei tarvitse olla valmis laulaja, vaan kipinä laulamiseen riittää! Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Ilmoittautumien tuuli.malve@evl.fi
Roihuvuoren kirkolla
  • Kaakaoklubi (Saila ja Make) Roihuvuoren kirkolla Tulisuontie 2 keskiviikkoisin klo 15.30–17 Alkuhartaus, kaakaota ja voileipiä.Yhteisleikkejä, pelailua, hengailua. kavereiden kanssa. Mukana isosia. Ei ennakkoilmoittautumista.
  • Lapsi- ja nuorisokuoro Sonórus maanantaisin klo 16 Roihuvuoren kirkolla.Tiedustelut: kanttori Hannele Filppula, p. 050 380 1499, hannele.filppula@evl.fi