21.10. Grattis: Ursula | Respons
Hela Helsingfors

Verksamheten omformas igen – läs mer om de nya riktlinjerna som gäller fr.o.m mitten av oktober!

Johannes församling

09.10.2020, 15:52 /  uppdaterad 09.10.2020, 17:05
Flera munskydd i randigt tyg och två gröna kvistar som ligger på ett vitt underlag.

Kyrkan tar inte paus, utan vi försöker nu omforma verksamheten så den är så trygg som möjligt för alla. Ta gärna kontakt för att kolla hur din grupp fortsätter, om den inte omnämns här. Alla medarbetares kontaktuppgifter finns här.

Vi firar gudstjänst utan nattvard fram till 22.11. Mässan i centrum, dvs veckomässan, är på paus tills vidare, liksom middagsbönerna i Johanneskyrkan.

Under konfirmationen på söndag 11.10 gäller samma instruktioner som tidigare, läs mer här. Vi beaktar avstånden och använder munskydd hela tiden.

Johanneskyrkan fortfarande öppen för bön och stillhet

Kyrkans öppettider förändras inte – man kan fortfarande luta sig tillbaka i kyrkbänken mellan 12 och 17 på vardagar och mellan 12 och 15 på söndagar.

Alla dop utförs i kyrkorna. Dop-, vigsel- och jordfästningssamtalen hålls i församlingssalen eller körsalen på Högbergsgatan 10. På så sätt kan vi säkerställa ett tryggt avstånd till varandra.

Församlingens alla utrymmen städas och desinficeras dagligen.

Kansliet har nya öppettider – kontakta oss gärna!

Numera har kansliet öppet måndag, tisdag, torsdag och fredag mellan 10 och 15. Du når oss per telefon och e-post (09 2340 7700, johannes.fors@evl.fi). Har du ärende till det fysiska kansliet? Ta kontakt och boka en tid så möter vi dig där.

Munskydd används av alla på alla församlingens tillställningar

Har du glömt ditt munskydd hemma kan du fråga personalen som har extra. Handsprit finns utplacerade i våra utrymmen. För din egen och andras säkerhet uppmuntrar vi dig att följa dessa riktlinjer.

Tack för din förståelse! Kontakta oss gärna om du har frågor eller tips på hur vi kunde utveckla verksamheten på ett tryggt och säkert sätt.