28.09. Grattis: Leonard, Lennart | Respons
Hela Helsingfors

Taiteiden Yö: Ulkoilmaopastus Temppeliaukion kukkulalla

Kalenteri ja kellosymboli18.08.2022 klo 19:00 - 19:45 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliTempelplatsens kyrka, Luthergatan 3, 00100

Tutustu Temppeliaukion kirkon sekä sitä ympäröivän kalliokukkulan historiaan ja luontoon! Oletko koskaan miettinyt, että Temppeliaukion kirkko on rakennettu suoraan ikivanhaan kallioon, mikä tekee siitä kiehtovan luontokohteen keskellä kaupunkia? Kalliolta löytyy kiinnostavia yksityiskohtia sekä oma kalliopuutarhansa.

Tule kuulemaan lisää pääoppaamme Annan johdolla Temppeliaukion menneisyydestä ja nykypäivästä, kirkkoa ympäröivästä luonnosta sekä kirkkorakennuksen arkkitehtuurista ja tämän päivän toiminnasta.

Kierrokselle mahtuu mukaan noin 25 kuulijaa ja se toteutetaan suomeksi. Tapaaminen kirkon ilmoitustaulun luona piazzalla, sisäänkäynnin oikealla laidalla. Kulkureitti ei ole esteetön. Kierros järjestetään säävarauksella.

Vierailu sisällä kirkossa ei sisälly tapahtumaan. Tilaisuus on maksuton.

A guided tour outside the church on the Temppeliaukio hill. The tour is non-accessible: the terrain is shifting. Weather reservation. The tour is conducted in Finnish and as part of the Helsinki Festival weeks it´s free of charge.