04.07. Grattis: Ulrika, Ulla, Ulrik | Respons
Hela Helsingfors

Stadin suvivirsi Senaatintorilla - Den blomstertid kommer till Stan

29.05.2019 klo 17:00 - 18:30

Tule mukaan laulamaan! Kom med och sjung!

Tänä vuonna Stadin suvivirsi lauletaan Senaatintorilla helatorstain aattona. Yhdessä lauletaan keväisiä ja kesäisiä lauluja keskiviikkona 29.5. klo 17 (också på svenska). Yhteislaulun vetäjinä on upea Reeta Vestman sekä artistivieraana Osmo Ikonen.

Den blomstertid kommer till Stan - allsångskonserten är tvåspråkig. Den svenska sången leds av Christer Romberg. Välkommen och sjunga tillsammans på Senatstorget.

Tervetuloa mukaan laulamaan hyvää mieltä! Välkomna!

---

Stadin suvivirsi -yhteislaulukonsertti on Kirkon Ulkomaanavun ja Helsingin seurakuntayhtymän yhteistyössä järjestämä koko perheen yhteislaulutilaisuus. Toukokuun viimeisenä sunnuntaina Suvivirsi veisataan kaikissa Helsingin kirkoissa ja myös yli 150 muun seurakunnan kirkoissa ympäri Suomen. Tämä on jo yhdeksäs Stadin Suvivirsi -yhteislaulukonsertti. Suvivirsi lauletaan Helsingissä tietenkin myös stadin slangiksi: 'Jo joutui armas aika' on saanut nimekseen slangiksi 'Jo pukkas glaiduu aikaa'.

Suvivirsi-kampanjan siivittämänä Helsingin seurakunnat ovat myös keräämässä rahaa Ugandan lasten ja nuorten hyväksi. Keräyksen tuotot toimitetaan Kirkon Ulkomaanavun kautta. Keräykseen on mahdollista osallistua myös Stadin suvivirren yhteydessä.

Vapaa pääsy

Klikkaa itsesi myös Facebook-tapahtumaan!