27.09. Grattis: Torolf | Respons
Hela Helsingfors

Det ingen annan vet – föreläsning av Liselotte J Andersson

Johannes församling

Kalenteri ja kellosymboli19.09.2022 klo 18:00 - 20:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliJohanneskyrkan, Högbergsgatan 12, 00120 Helsingfors

Liselotte J Andersson, pastor och författare, talar utifrån sin senaste bok, om våra hemligheter, de goda och de svåra:

"Det är alltid riskabelt att berätta en hemlighet och det gäller det mörka, såväl som det kittlande roliga och ljusa. Risken är att inte bli förstådd, att bli misstrodd. Då blir ensamheten större än innan locket lyftes av. Å andra sidan - man kan bli mött av all omsorg och förståelse i världen. Då kan ensamheten förvandlas till ett livsavgörande möte. Möten av det slaget skulle inte behöva vara så sällsynta om vi lyssnade mellan raderna och ställde rätt frågor. Då skulle många bördor lätta och oupptäckta skatter komma i dagen."

Liselotte J Andersson är författare till ett tiotal böcker och är medförfattare till ytterligare ett tiotal. Hon har även varit med och startat tre olika tidskrifter: Nytt Liv, Trots Allt och Pilgrim. Hon kommer från Bohusläns pärla, Marstrand, har ett hus vid havet men bor till vardags i en by nära Alingsås tillsammans med sin man Sören.

Föreläsning av Liselotte J Andersson, 19.9.2022 kl 18 i Johanneskyrkan, Högbergsgatan 12.

Ingen förhandsanmälan behövs.

Arrangör: Johannes församling
Kontakt: Maria Repo-Rostedt Maria
Telefonnummer: 050 577 3995
E-post: maria.repo-rostedt(at)evl.fi