04.07. Grattis: Ulrika, Ulla, Ulrik | Respons
Johannes församling

Vi söker en diakonissa eller diakon – info och ansökan här!

Johannes församling

14.09.2020, 14:19
Johannes församling söker en diakonissa eller diakon. Vi vill ha din ansökan senast 29.9. Arbetet inleds 1.12 eller enligt överenskommelse.
Person håller en annan persons hand

Johannes församling är en diakonal cityförsamling med ca 12 000 medlemmar bosatta i Helsingfors. Församlingen har ett trettiotal anställda och goda resurser som ger oss möjlighet att utveckla vår verksamhet och förverkliga vårt uppdrag som församling.

Johannes församling söker nu en ordinarie diakonitjänsteinnehavare på heltid

Du ingår i ett team på tre personer. Du är intresserad att arbeta för den kristna gemenskapen, vill jobba med förändringsarbete och uppsökande arbete i en dynamisk stadsmiljö. Du vill jobba med olika åldersgrupper. Ett strategisk tyngdpunktsområde är ungdomar och unga vuxna. Vi önskar att du har erfarenhet av att kommunicera  på sociala medier.

Du är behörig diakonissa eller diakon enligt av biskopsmötet godkänd examen. Du bör vara konfirmerad medlem av den evangelisk-lutherska kyrkan i Finland och ha utmärkta kunskaper i svenska samt nöjaktiga kunskaper i finska i tal och skrift. I vårt arbete använder vi främst Office 365 och Status.

Tjänsteansökan görs via rekry.evl.fi

Klicka här för att komma direkt till sidan. Ansökningarna bör vara oss tillhanda senast den 29.9.2020 klockan 16. Intervjuerna sker torsdagen den 1.10.2020 efter klockan 13.00.

Tillträde den 1.12.2020 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar prövotid på 6 månader. Lön utbetalas enligt kravgrupp 503.