01.12. Grattis: Oskar | Respons
Johannes församling

HG10-höst: Eftermiddagskonserter i Högbergssalen

Johannes församling

12.10.2021, 08:47 /  uppdaterad 12.10.2021, 12:01
Välkommen till Högbergssalen i höst för att njuta av musik och något smått och gott att äta! Vår första gäst är Johannes Westö som kommer sjunga sina egna sånger. I november gästas vi av Carita Holmström och Annika Cleo som sjunger om sorg. Efter konserten "Sjung sorgen" drar psykoterapeut Benita Söderström ett samtal på samma tema.
Två alvarliga kvinnor i profil. Blåa toner.

26.10 kl 16: Johannes gästar Johannes

Johannes Westö framför sina egna sånger.

Porträtt av sjungande man.

Musik har alltid varit viktigt för Johannes Westö, han har spelat gitarr och sjungit så länge han kan minnas. Till favoritartisterna hör John Lennon, Bob Dylan och Simon & Garfunkel. "De egna låtarna präglas definitivt av den musik jag själv inspireras av, det är akustiskt och lyrikbaserat." (Källa HBL.fi)

Anmälning till församlingens kansli (09) 2340 7700 / johannes.fors@evl.fi senast dagen innan.

9.11 kl 14: Sjung sorgen

Sjung sorgen är en konsert om det som vi alla någon gång drabbas av. Sorgen är unik, men upplevelsen kan vi kanske dela. Konsert med Carita Holmström och Annika Cleo.

"Sjung sorgen handlar om att tappa och hitta nytt fotfäste. Om att möta ensamheten för att finna ny gemenskap. Om att invänta tonregnet för att uttrycka det osägbara", beskriver Carita Holmström som är musiker, kompositör och artist.

Hon bjuder tillsammans med artisten och kompositören Annika Cleo in till en akustisk konsert i intimt format. Utgående från deras egna upplevelser av sorg bjuder de på nyskrivet material och tonsättningar av dikter och texter av Tua Forsström, Anna Simberg, Solveig von Schoultz och rikssvenska Bruno K. Öijer. (Källa: Kyrkpressen.fi)

Efter konserten samtal med psykoterapeut Benita Söderström.

Anmälning till församlingens kansli (09) 2340 7700 / johannes.fors@evl.fi senast dagen innan.

Ett svart piano mot en röd tegelvägg. Ljus, mys, höststämning.

23.11 kl 16: 2-4-6 händer!

Församlingens musiker i olika kombination.

Anmälning till församlingens kansli (09) 2340 7700 / johannes.fors@evl.fi senast dagen innan.