28.01. Grattis: Karl, Carola | Respons
Johannes församling

Förlängd ansökningstid för Teamledare på S:t Jacobs eftis – ansök senast 30.4!

Johannes församling

15.04.2020, 17:21 /  uppdaterad 20.04.2020, 10:40
Eftersom vi vill hitta en så bra kandidat som möjligt till vårt team i eftiset på Drumsö har vi valt att förlänga ansökningstiden fram till den sista april.
Ett barn som leker i sanden med texten Teamledare i S:t Jacobs eftis på Drumsö

Vad gör en teamledare?

Till uppgifterna hör att leda teamet i att planera, förverkliga och utvärdera arbetet i eftis. I teamet finns nu 6 ledare och 50 barn. På förmiddagarna finns tid för teamarbete, inlärning och planering. Ledaren deltar i verksamheten, i möten med församlingens anställda, samt i stadens och samfällighetens nätverksmöten. Ledaren planerar och deltar i dagsläger på somrarna, och finns som stöd för musiklekens och den öppna dagklubbens verksamhet i samma utrymmen. Lön: kravgrupp 403.

Förutom en härlig arbetsgemenskap och varierande arbetsdagar erbjuder vi dig personalutbildning, företagshälsovård på Terveystalo (efter fyra månader), Smartumbidrag för motion och kultur, och subventionerad lunch via E-passi. Under sommaren ges möjlighet att arbeta t.ex på läger.

Den som anställs bör vara konfirmerad medlem av evangelisk-lutherska kyrkan i Finland och skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Goda kunskaper i svenska förutsätts. Församlingen använder Office 365.

Vi önskar att du har utbildning och/eller erfarenhet inom branschen, men även lämpliga personer utan formell behörighet tas i beaktande. Prövotid 6 månader. Arbetet inleds 3.8.

Låter det som något för dig? Skicka in en fritt formulerad ansökan till tf ledare för barnverksamheten Helena Hollmérus (helena.hollmerus@evl.fi) senast 30.4.

Har du frågor? Kontakta Helena på tel. 050 401 0390 eller e-post helena.hollmerus@evl.fi.