Leirit ja retket

Leirit ovat mainio tapa viettää vapaa-aikaa yhdessä toisten lasten, isosten, ohjaajien ja luonnon parissa. Leireillä riittää tekemistä, hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa. Kaikki kouluikäisten leirit ovat tarkoitettu eka-seitsemäsluokkalaisille.

Kaikkiin leiri- ja retkimaksuihin voi tarvittaessa hakea tukea omalta diakoniatyöntekijältä.

Kesän Perheleiri 25.–27.8.2017 Korpirauhassa

Lähdemme yhdessä Kallion ja Töölön seurakuntien kanssa perheleirille Siuntion Korpirauhaan. Leiri alkaa perjantaina 3. maaliskuuta ja päättyy sunnuntaina 5. maaliskuuta. Perheleirille ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet, niin vauvat kuin isommatkin lapset perheineen tai isovanhempineen sekä myös kummit. Ilmoittaudu mukaan!

Leirillä on luvassa monenlaista toimintaa yhdessä ja erikseen niin sisällä kuin ulkona kelin mukaan, mm. pulkkailua, askartelua, saunomista, perhemessu, pelejä, makkaranpaistoa nuotiolla ja muuta mukavaa. Perheet voivat osallistua aktiviteetteihin oman harkintansa mukaan.

Perheleirin hinta on aikuisilta 50 euroa ja lapsilta 30 euroa (alle 5-vuotiaat lapset ilmaiseksi). Ilmoittaudu mukaan tästä

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leirikirjeessä leirin alla.

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja: karoliina.etela-aho@evl.fi

Kouluikäisten syysleiri 10.-12.11.2017 Korpirauhassa

Koululaisten oma leiri on avoin kaikille 1.-7.-luokkalaisille lapsille. Leirillä pelaillaan, askarrellaan, saunotaan, hiljennytään yhdessä, ulkoillaan ja vietetään kivaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa.

Hinta 40€ sisältäen majoituksen, täysihoidon, ohjelman, matkat ja vakuutuksen.

Lisätietoja Karolta: karoliina.etela-aho@evl.fi