Nuoret aikuiset

Kristityn yhteyttä seurakuntaan, yhteyttä Pyhään


Viikkomessu

Keskiviikkona 6.9. / 4.10. / 1.11. klo 18 Pitäjänmäen kirkossa.

Puoli tuntia kestävä palvelus on arjen keskellä hyvä pysähtymisen ja latautumisen paikka. Ehtoollisen lisäksi messu sisältää muutaman yhteislaulun, rukousta, raamatunlukua ja lyhyen puheen.


Enkeli-illat

Musiikkipainotteinen levollinen ilta riparin käynneille nuorille ja nuorille aikuisille.

Paljon laulua, rukousta ja syvällistä keskustelua avoimessa ilmapiirissä, yhdessä Jumalan silmien alla. Mahdollinen iltapala Kammarikahvilasta ylijääneiden herkkujen merkeissä!

Torstaisin 7.9. / 14.9. / 21.9. klo 19-21 Pajamäen seurakuntakodilla(Pajamäentie 14). Jatkosta tietoa myöhemmin.

Tule laulamaan, jakamaan kokemuksiasi Jumalasta, rauhoittumaan arjen keskellä, rukoilemaan Sinulle tärkeiden asioiden puolesta – tai vaan lepäämään. Jokainen on lämpimästi tervetullut juuri sellaiseksi osallistujaksi kuin tuntee tarvetta olla.

Iltojen järjestäjinä toimii nuoria aikuisia. Otathan yhteyttä, jos haluat mukaan suunnittelemaan tai soittamaan – kaikki apu on erittäin lämpimästi tervetullutta! Erityisesti musiikkiosaaminen otetaan riemulla vastaan.

Tiedustelut: Liina, p. 050 595 0335 (Ota yhteyttä soittamalla tai Whatsappissa!)


Katso myös


Haluaisimme järjestää
myös muuta toimintaa yli 18-vuotiaille Pitskulaisille. Tärkeää toiminnassa olisi, että se olisi sellaista joka kiinnostaa Sinua.

Pitskun kirkolla on hyvät tilat käytettävissä ja retkien tekeminenkin on mahdollista. Kerro mikä kiinnostaisi niin voidaan ideoida yhdessä.

**********

Facebookista löydät Pitskun nuoret aikuiset -ryhmän
, johon voit pyytää Maikaa tai Arttua lisäämään itsesi.

Facebookissa tapahtuu päivityksiä tapahtumista, mielenkiintoisista artikkeleista ja yhteisistä menoista kaupungissa tapahtuviin messuihin tai muuhun toimintaan mikä saattaisi kiinnostaa.

Pitäjänmäen kirkossa on käytössä messukansio johon voi ilmoittautua messun pieniin tehtäviin kuten tervetulotoivottajaksi, kaste-enkeleiden ripustajaksi, esirukousalttarin somistajaksi, tekstinlukijaksi, kolehdinkantajaksi tai kahvinkeittäjäksi.

Messukansio sijaitsee seurakuntatoimistossa ja on sunnuntaisin mukana kirkkokahveilla, jolloin voit laittaa nimesi sopivan päivän ja tehtävän kohdalle. Opastamme sinut tehtäviin.


Yhteystietoja

Maika Vuori
seurakuntapastori/aikuiset ja lähetys
Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki
09 2340 5628
maika.vuori(at)evl.fi

Arttu Heinilä
nuorisotyönohjaaja
Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki
040 5497 262
arttu.heinila(at)evl.fi