Nuoret aikuiset

Kristityn yhteyttä seurakuntaan, yhteyttä Pyhään


Viikkomessu

Keskiviikkona 3.1. / 7.2. / 14.2. / 21.2. / 28.2. / 7.3. / 14.3. / 21.3. klo 18 Pitäjänmäen kirkossa.

Puoli tuntia kestävä palvelus on arjen keskellä hyvä pysähtymisen ja latautumisen paikka. Ehtoollisen lisäksi messu sisältää muutaman yhteislaulun, rukousta, raamatunlukua ja lyhyen puheen.Kirkon olkkari

Keskiviikkoisin 13.12. asti klo 14–18.30 Pitäjänmäen kirkolla.

Kaikenikäisten olkkari Pitäjänmäen kirkon srk-salissa. Ovet avoinna ja pannu kuumana keskiviikkoisin. Tule piipahtamaan oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittaudu keiton valmistukseen sämpylöiden leipomiseen tai tule vain tapaamaan muita. Keitto tarjoillaan n. klo 17. Hinta aikuisilta 2€, lapset maksutta.

Mahdollisuus erilaisiin kädentöihin. Mitä muuta? -tuo omat ideasi ja osaamisesi iltaan.

Jos kaipaat apua lakiasioissa on lakimies Matti Siitonen tavattavissa olkkarissa ke 22.11. klo 16.00 - 17.30. Matti antaa maksutta yleisluonteisia neuvoja lakiasioiden hoitamisessa, mutta ei ota toimeksiantoja eikä laadi asiakirjoja. Tarvittaessa Matti neuvoo hakemaan vastausta esim. viranomaisilta tai oikeusavustajilta.Katso myös


Haluaisimme järjestää
myös muuta toimintaa yli 18-vuotiaille Pitskulaisille. Tärkeää toiminnassa olisi, että se olisi sellaista joka kiinnostaa Sinua.

Pitskun kirkolla on hyvät tilat käytettävissä ja retkien tekeminenkin on mahdollista. Kerro mikä kiinnostaisi niin voidaan ideoida yhdessä.

**********

Facebookista löydät Pitskun nuoret aikuiset -ryhmän
, johon voit pyytää Maikaa tai Arttua lisäämään itsesi.

Facebookissa tapahtuu päivityksiä tapahtumista, mielenkiintoisista artikkeleista ja yhteisistä menoista kaupungissa tapahtuviin messuihin tai muuhun toimintaan mikä saattaisi kiinnostaa.

Pitäjänmäen kirkossa on käytössä messukansio johon voi ilmoittautua messun pieniin tehtäviin kuten tervetulotoivottajaksi, kaste-enkeleiden ripustajaksi, esirukousalttarin somistajaksi, tekstinlukijaksi, kolehdinkantajaksi tai kahvinkeittäjäksi.

Messukansio sijaitsee seurakuntatoimistossa ja on sunnuntaisin mukana kirkkokahveilla, jolloin voit laittaa nimesi sopivan päivän ja tehtävän kohdalle. Opastamme sinut tehtäviin.


Yhteystietoja

Maika Vuori
seurakuntapastori/aikuiset ja lähetys
Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki
09 2340 5628
maika.vuori(at)evl.fi

Arttu Heinilä
nuorisotyönohjaaja
Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki
040 5497 262
arttu.heinila(at)evl.fi