Nuoret aikuiset

Kristityn yhteyttä seurakuntaan, yhteyttä Pyhään


Viikkomessu

Keskiviikkona 7.6. / 5.7. / 2.8. klo 18 Pitäjänmäen kirkossa.

Puoli tuntia kestävä palvelus on arjen keskellä hyvä pysähtymisen ja latautumisen paikka. Ehtoollisen lisäksi messu sisältää muutaman yhteislaulun, rukousta, raamatunlukua ja lyhyen puheen.


Katso myös


Haluaisimme järjestää
myös muuta toimintaa yli 18-vuotiaille Pitskulaisille. Tärkeää toiminnassa olisi, että se olisi sellaista joka kiinnostaa Sinua.

Pitskun kirkolla on hyvät tilat käytettävissä ja retkien tekeminenkin on mahdollista. Kerro mikä kiinnostaisi niin voidaan ideoida yhdessä.

**********

Facebookista löydät Pitskun nuoret aikuiset -ryhmän
, johon voit pyytää Marikaa tai Arttua lisäämään itsesi.

Facebookissa tapahtuu päivityksiä tapahtumista, mielenkiintoisista artikkeleista ja yhteisistä menoista kaupungissa tapahtuviin messuihin tai muuhun toimintaan mikä saattaisi kiinnostaa.

Pitäjänmäen kirkossa on käytössä messukansio johon voi ilmoittautua messun pieniin tehtäviin kuten tervetulotoivottajaksi, kaste-enkeleiden ripustajaksi, esirukousalttarin somistajaksi, tekstinlukijaksi, kolehdinkantajaksi tai kahvinkeittäjäksi.

Messukansio sijaitsee seurakuntatoimistossa ja on sunnuntaisin mukana kirkkokahveilla, jolloin voit laittaa nimesi sopivan päivän ja tehtävän kohdalle. Opastamme sinut tehtäviin.


Yhteystietoja

Marika Palm
seurakuntapastori/aikuiset ja lähetys
Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki
09 2340 5628
marika.palm(at)evl.fi

Arttu Heinilä
nuorisotyönohjaaja
Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki
09 2340 5607
arttu.heinila(at)evl.fi