Etusivu > Seurakunnat > Haagan seurakunta > Toiminta >

Lapset ja perheet

LAPSET JA PERHEET

Lapsi- ja perhetyö on tärkeä osa seurakunnan toimintaa. Haagan seurakunta tarjoaa monipuolisia palveluja lapsiperheille.


TAPAHTUMIA

Hakuaika ensi syksyn muskareihin on 3.5.-28.5.
Muskareihin haetaan sähköisesti tähän tulevasta linkistä
Tämän kevään muskarilaisille haku on auki jo 18.4.-2.5.

Muskarit on tarkoitettu noin 6kk-2v. ikäisille lapsille. Myös pikkusisaruksen voi ilmoittaa muskariin isomman lapsen lomakkeella. Muskarit kokoontuvat Huopalahden kirkossa (Vespertie 12) tiistai-aamupäivisin 5.9. alkaen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Toukokuun lopussa jaamme ilmoittautuneet ikäryhmittäin kolmeen ryhmään (13 muskarilaista/ryhmä), jolloin tarkentuvat myös muskarien kellonajat. Tieto muskaripaikasta ja ajasta varmistetaan sähköpostitse. Muskariopettajana toimii kanttori ja varhaisiän musiikinopettaja Hanna Autio. Ryhmissä lapset ovat yhdessä aikuisen kanssa. Muskarin hinta on syyskaudelta 50€ ja sisarukselta 25€ ja se laskutetaan syksyn aikana. Mikäli joudutte peruuttamaan paikan, ilmoitattehan siitä mahdollisimman pian: Hanna Autio p. 050 3802474, etunimi.sukunimi@evl.fi

Syksyllä 2017 alkavan 3-5 –vuotiaiden lasten päiväkerhon
hakuaika on 1.4.-2.5.
Lisätietoja ja linkki hakulomakkeelle löytyy Lapset ja perheet alasivulta Päiväkerho

Koko perheen vapputapahtuma
Ma 1.5. klo 11-13 Huopalahden kirkolla ja kirkonmäellä. Lapsille toimintaa Tönöllä.

Perheiden kevätjuhla
Ti 16.5. klo 18.00-19.30 Huopalahden kirkossa

Meidän metsän kevät -lapsiperheille suunnattu lastenkonsertti
La 20.5. klo 15 Senaatintorilla


PERHEKERHOT

Viikoittain kokoontuva perhekerho on matalan kynnyksen kohtauspaikka. Se vahvistaa yhteisöllisyyttä, kutsuu kokoon samassa elämäntilanteessa olevia ja tarjoaa pieniä yhteisiä hetkiä aikuisille ja lapsille.

ESIKOISVAUVOJEN KERHO

Esikoisvauvakerhossa pohditaan yhdessä äitiyttä ja vauvaperheen elämää, keskustellaan, lauletaan, leikitään ja kahvitellaan. Ryhmä on äideille ja alle 8kk-ikäisille esikoisvauvoille.

MUSKARIT

Muskariryhmät kokoontuvat tiistai aamupäivisin Huopalahden kirkossa. Mahdollisia vapaita muskaripaikkoja voi kysyä Hanna Autiolta p. 050 3802474, hanna.autio@evl.fi.

PYHÄKOULU on tauolla

Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki, jossa hiljennytään, lauletaan, rukoillaan, kuullaan raamatunkertomuksia ja elävöitetään niitä piirtäen, maalaten ja askarrellen vapaaehtoisten pyhäkoulunopettajien kanssa.

PÄIVÄKERHOT

Päiväkerho on 3-5-vuotiaiden lasten ryhmätoimintaa. Päiväkerhossa lapsi pääsee osallistumaan monipuoliseen, lapsen kokonaiskehitystä tukevaan toimintaan itselleen luontaisella tavalla leikkien, tutkien, liikkuen, laulaen ja ihmetellen.

ILTAPÄIVÄKERHOT

Iltapäiväkerho antaa pienelle koululaiselle turvallisen hoivan ja huolenpidon koulupäivän päätyttyä. Iltapäiväkerhot toimivat yhteistyössä opetusviraston kanssa.

Kiinnostaisiko sinua ohjata omaa lastenkerhoa?

Haluaisitko järjestää alle kouluikäisille lapsille muutaman kerran pituisen kerhojakson? Kerhotyyppi voi määräytyä Sinun tietotaidon ja kiinnostuksen mukaan. Seurakunta voi tarjota tilan ja auttaa materiaalihankinnoissa.

Lapsityönohjaaja Aila Pihlajavesi (050 3823550, aila.pihlajavesi@evl.fi)


Yhteystiedot
sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@evl.fi

Miira Muroma-Nikunen
Pastori
Perhe- ja pyhäkoulutyö
p.050 380 3235

Aila Pihlajavesi
Lapsityönohjaaja
p. 050 382 3550

Minna Rosenborg
Lastenohjaaja
Etelä-Haagan ryhmät
p. 050 380 3239

Ulla Leivo
Lastenohjaaja
Etelä-Haagan ryhmät
p. 050 380 3239

Nina Saarinen
Lastenohjaaja
Pohjois-Haagan ryhmät
p. 050 448 3313

Tiina Aalto
Lastenohjaaja
Pohjois-Haagan ryhmät
p. 050 448 3313

Karita Jakobsson
Lastenohjaaja
Virkavapaalla.

Antti Sneck
Lastenohjaaja
Virkavapaalla