12.08. Onneksi olkoon: Klaara | Palaute
Roihuvuoren seurakunta

Sinustako päättäjä Roihuvuoren seurakuntaan? – Asetu ehdolle 17.9. mennessä

Roihuvuoren seurakunta

06.09.2018, 21:02 /  päivitetty 06.09.2018, 21:08
Haluaisitko mukaan päättämään seurakunnan yhteisistä asioista tai tiedätkö jonkun muun sopivan ehdokkaan? Nyt on menossa ehdokkaiden rekrytointi marraskuussa pidettäviä seurakuntavaaleja varten.
vaalit

Roihuvuoren seurakunnassa on tähän mennessä tiedossa kaksi valitsijayhdistystä, mutta jokaisella on myös mahdollisuus perustaa oma valitsijayhdistys keräämällä kymmenen äänioikeutetun allekirjoitukset yhteiseen perustamisasiakirjaan.

Nyt tiedossa olevat valitsijayhdistykset ovat:

"Kasvun rannat"

yhteyshenkilönä Jukka Annala, jukka.annala@kolumbus.fi

”Yli kaikkien rajojen”
Kuvaus: Yli kaikkien rajojen -ehdokaslista kokoaa yhteen eri tavoin Roihuvuoren seurakunnan parasta tavoittelevia ehdokkaita. Ehdokkailla on erilaisia näkemyksiä puolue- ja kirkkopoliittisista kysymyksistä, mutta yhteinen tavoite on rakentaa seurakunnasta lämmin yhteisö, jonne kaikki ovat tervetulleita. Ehdokaslista on avoin kaikille seurakunnan jäsenille heidän asuinalueestaan riippumatta.

Yhteyshenkilönä Wiking Vuori, wiking.vuori@gmail.com

Roihuvuoren seurakunnassa valitaan seurakuntaneuvostoon 14 jäsentä ja viisi edustajaa seurakuntien yhteiseen kirkkovaltuustoon. Kaikkien toimikausi on 2019–2022.

Lisätietoa valitsijayhdistyksen perustamisesta löytyy täältä ja vaaleista yleensä täältä.
Lisätietoa voi myös kysyä kirkkoherra Timo Pekka Kaskiselta, p. 09 2340 5710, tai vaalilautakunnan sihteeriltä Anja Nurmiselta, anja.nurminen@evl.fi, p. 09 2340 5736.

Ehdokasasettelu päättyy maanantaina 17.9. klo 16, siihen mennessä valitsijayhdistyksen perustamisasiakirjat tulee toimittaa seurakuntatoimistoon Laajasalon kirkolle, os. Reposalmentie 13.