03.06. Onneksi olkoon: Orvokki, Viola | Palaute

Roihuvuoren seurakunta

Lähde Vivamon Raamattukylään

Roihuvuoren seurakunta

07.08.2018, 15:53 /  päivitetty 07.08.2018, 16:50
Tervetuloa la 11.8. Lohjalle Vivamoon katsomaan näytelmää "Paratiisin portit" yhdessä unkarilaisen ystävyysseurakuntamme kanssa. Ilmoittauduthan nopeasti to 9.8. klo 15 mennessä! Tieto tulee lyhyellä varoitusajalla, koska saimme vasta vahvistuksen suuremmasta bussista kuin mikä alun perin oli luvattu.

Unkarin Obudan seurakunnasta saapuu perjantaina 10.8. vieraaksemme 25 hengen ryhmä. Kirkkoherra Bela Jakab saarnaa sunnuntaina 12.8. Laajasalon kirkon messussa. Vieraat osallistuvat kirkkokahveille sekä Laajarannan kesäiltaan.

Lauantaina vieraiden ohjelmassa on retki Vivamon Raamattukylään, jonne olet lämpimästi tervetullut mukaan. Näytelmän ja Vivamossa nautittavan lounaan jälkeen on mahdollisuus viettää kesäpäivää kauniissa ympäristössä ja vaikka uida Lohjanjärvessä. Iltapäiväkahvin jälkeen lähdetään kohti Helsinkiä ja käydään matkalla tutustumassa Suomen kolmanneksi suurimpaan keskiaikaiseen kivikirkkoon, Lohjan Pyhän Laurin kirkkoon. Oppaana ja matkanjohtajana toimii Roihuvuoren seurakunnan kirkkoherra Timo Pekka Kaskinen.

Lähtö: klo 9 Laajasalon kirkolta
Paluu: Laajasalon kirkolle klo 17 jälkeen
Hinta: 30 €, sisältää bussimatkan, teatterilipun, lounaan, kahvin ja kirkkovierailun
Laskutus: lähetetään jälkikäteen
Ilmoittautuminen: ritva.pykalaniemi@kolumbus.fi tai p. 050 546 8804 to 9.8. klo 15 mennessä

Huom. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuessasi kerro nimi, kotiosoite, puhelinnumero, mahdollinen sähköpostiosoite ja erityisruokavaliosi.