03.07. Onneksi olkoon: Arvo | Palaute
Roihuvuoren seurakunta

Kastepäivä Laajasalon kirkolla la 9.11. klo 14-17.45

Roihuvuoren seurakunta

22.10.2019, 14:22 /  päivitetty 05.11.2019, 11:20
Tiedätkö, että lapsellasi on mahdollisuus liittyä kirkon jäseneksi? Laajasalon kirkolla järjestetään kastepäivä, joka on oivallinen mahdollisuus järjestää lapsen kaste pienin kustannuksin. Kastepappeina toimivat Arja Vaulas ja Markus Ek. Seurakunta tarjoaa kastejuhlan osallistujille seurakuntasalissa kastekahvit ja -kakut. Vauvan kastepuvun saa halutessaan lainaksi seurakunnasta.
Vauvan valkoiset tossut käsissä

Kaste on lapselle vahvistus siitä, että hän saa olla Jumalan lapsi ja kuulua maailmanlaajaan kristilliseen kirkkoon. Seurakunta kutsuu lapsia erilaisiin tapahtumiin, kuten nelivuotiaiden kirkkoseikkailuun. Seurakunnasta saa tarvittaessa myös diakonista apua, kuten keskusteluapua ja taloudellista tukea. Lapsi tai aikuinen voidaan kastaa minkä ikäisenä tahansa, mikäli häntä ei ole aiemmin kastettu.

Kastepäivästä on mahdollisuus varata lapselle 45 minuutin mittainen kasteaika. Varataksenne kasteajan ottakaa yhteyttä seurakuntatoimistoon: 09 2340 5700 tai roihuvuori@evl.fi.

Halutessanne voitte varata kasteajan myös muuhun ajankohtaan. Kastejuhlan voi järjestää kotona tai veloituksetta seurakunnan tiloissa.

Lämpimästi tervetuloa kastepäivään!