05.08. Onneksi olkoon: Salme, Sanelma | Palaute
Roihuvuoren seurakunta

Jumalanpalvelus kokoaa kristityt yhteen

Roihuvuoren seurakunta

19.06.2019, 14:32
Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän sydän, jossa saat olla Jumalan edessä yhtaikaa sekä yksin että yhdessä toisten kanssa. Tervetuloa hiljentymään, rukoilemaan ja laulamaan. Saat samalla tuoda huolesi ja ilosi Jumalalle ja aloittaa viikkosi uusin voimin. Kirkkokahveilla voit tavata muita seurakuntalaisia ja seurakunnan työntekijöitä.

‍Vietämme messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta sunnuntaisin ja juhlapyhinä. Messu alkaa Roihuvuoren kirkossa klo 10 ja Laajasalon kirkossa klo 12. Lisäksi International Evangelical Church in Finland (IEC) pitää englanninkielisen messun Tammisalon kirkossa klo 10 (ei kesällä). Jokaisella pyhäpäivällä on oma teemansa ja siihen nivoutuvat raamatuntekstit, joita käsitellään saarnassa, rukouksissa ja musiikissa. Messun jälkeen nautitaan kirkkokahvit.

Keskiviikkoisin klo 18 vietetään Roihuvuoren kirkossa iltamessua, jonka kesto on puolisen tuntia. Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona iltamessun tilalla on nuorten toteuttama Arkkikirkko, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Lapsille on tarjolla perhemessuja, vauvakirkkoja ja lasten kirkkohetkiä.