08.08. Onneksi olkoon: Sylvi, Sylvia, Silva | Palaute
Roihuvuoren kirkko

Vierailu Peetelin seurakunnan lastenkotiin Tallinnaan

Roihuvuoren seurakunta

24.04.2018, 16:07 /  päivitetty 25.04.2018, 12:22
Peetelin seurakunta on Viron pienin seurakunta, jossa maksavia jäseniä on vain viitisenkymmentä. Roihuvuoren seurakunta on yksi monista Peetelin seurakunnan pitkäaikaisista tukijoista. Tuki mahdollistaa muun muassa lastenkodin ja sosiaalikeskuksen pyörittämisen kirkon tiloissa. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä tutustumismatkalle Peetelin seurakuntaan maanantaina 21. toukokuuta kuulemaan lastenkodin kuulumisia ja sen historiasta. Ilmoittauduthan sunnuntaihin 13. toukokuuta mennessä.

Aikataulu ja ohjelma
Lähtö maanantaina 21.5. klo 10.30 Katajanokan terminaalista Viking XPRS -laivalla, joka on perillä Tallinnassa klo 13. Jatkamme satamasta yhteiskuljetuksella Peetelin seurakunnan lastenkotiin. Paluukuljetus satama-alueelle, jossa mahdollisuus muun muassa ostosten tekemiseen. Matkustajasatama A-terminaalissa tulee olla viimeistään klo 16.30. Laiva lähtee klo 17 ja on perillä Helsingissä klo 19.30.

Huom.
Ota mukaan passi tai kuvallinen henkilökortti.

Hinta
Kustannusarvio on 45 € matkalaiselta sisältäen matkat, hytin molempiin suuntiin matkatavaroille, kuljetukset Peetelin lastenkotiin ja takaisin sekä paluumatkalla yhteisen buffet-illallisen ruokajuomineen klo 16.30.

Sitovat ilmoittautumiset
viimeistään 13.5. sähköisesti tästä tai Roihuvuoren seurakunnan seurakuntatoimistoon joko sähköpostilla roihuvuori.srk@evl.fi tai puhelimitse toimiston aukioloaikoina 09 2340 5700.

Kerro ilmoittautuessasi etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, puhelinnumero, kansalaisuus ellei suomi, henkilötunnus (sähköinen lomake on tietoturvallinen, samoin puhelinsoitto, sähköpostia kannattaa käyttää tähän vain harkiten), sukupuoli ja mahdollinen sähköpostiosoite. Lähtijöille lähetetään tarkat matkaohjeet.

Lisätiedot
Ritva Pykäläniemi puh. 050 546 8804 tai ritva.pykalaniemi@evl.fi