27.01. Onneksi olkoon: Viljo | Palaute | På svenska | In English

Puistolan kirkko

Konserttien sunnuntaina kirkoissa soivat harppu, sello ja jazz-virret

Malmin seurakunta

05.02.2019, 15:37 /  päivitetty 06.02.2019, 13:45

Sunnuntaina 10.2. kannattaa lähteä konserttiin. Eri puolilla Malmin seurakuntaa on silloin kolme erilaista musiikkitilaisuutta.

Harpun säestyksellä Malmin kirkossa

Reijo ja Ulla-Stina Ikonen ja harppu
Reijo ja Ulla-Stina Ikonen esiintyvät Malmin kirkossa su 10.2. klo 16.

Malmin kirkossa on klo 16 tenori Reijo Ikosen 60-vuotiskonsertti. Reijo Ikosta säestää hänen vaimonsa Ulla-Stina Ikonen, jonka soittimia ovat harppu, kantele ja piano. Konsertin jälkeen luvassa on juhlakahvit. Pääsylippu maksaa 15 euroa, ja osa lipun hinnasta ohjataan vanhusten avuksi Malmin seurakunnan diakoniatyön kautta.

Sellon, pianon ja huilun säveliä Yhteisvastuun hyväksi

Puistolan kirkossa alkaa klo 18 Yhteisvastuukonsertti. Luvassa on piano-, huilu- ja selloyhtyeen soittamaa musiikkia, mm. Suomessa ensimmäistä kertaa kuultava teos Voices of the Rainforest sekä Carl Maria von Weberin Trio. Soittamassa ovat Anu Holländer, Meri-Tuuli Ikäheimonen ja Heikki Hämäläinen. Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma maksaa 10 euroa, ja ohjelmamaksut menevät kokonaisuudessaan Yhteisvastuukeräykselle, jolla tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten koulutusta Suomessa sekä ulkomaisilla katastrofialueilla.

Jazz-virsiä Viikissä

Viikin kirkossa on klo 18 Jazz-virsiä -konsertti. Siinä esiintyvät Forssan kanttori Outi Aro-Heinilä yhtyeensä kanssa sekä Viikin kirkon Naiskuoro Pihlaja. Outi Aro-Heinilä on aiemmin toiminut kanttorina myös Malmin alueella. Jazz-virsiä pääsee kuulemaan maksutta, halutessaan voi ostaa ohjelman 10 euron hintaan.