12.08. Onneksi olkoon: Klaara | Palaute
Puistolan kirkko

Naisia hemmotellaan

03.03.2017, 14:04 /  päivitetty 03.03.2017, 22:04

Ensi viikolla naisia hemmotellaan sekä Jakomäessä että
Puistolassa. Hyvän olon tilaisuudet on tarkoitettu kaiken ikäisille, eri
elämäntilanteissa oleville naisille.

Naisten päivänä keskiviikkona 8.3. Jakomäen kirkossa on naisten ilta. Silloin kello 17 alkaen on mahdollisuus herkutella kahvilassa. Kello 18 esiintyy Hanni Angelaho. Hän esittää lauluja naisten elämästä. Kirkon eteisessä on kierrätyspöytä, jossa on lasten vaatteita ja sisustustavaroita kirpparihintaan. Voit halutessasi tuoda ja lahjoittaa myytäväksi hyväkuntoista tavaraa kello 16 alkaen.

Puistolassa on lauantaina 11.3. naisten päivä kaikenikäisille naisille kello 11-15. "Päivän aloittava kuntojumppa laittaa hien virtaamaan ja sydämen sykkimään", lupaa jumppaa vetävä Aino Poutanen. Jumppa sisältää helppoja askeleita ja lihaskuntoliikkeitä. Mukaan on hyvä ottaa jumppakengät ja juomapullo. Jumpan jälkeen on mahdollisuus käydä suihkussa. Iltapäivän liikunta on puolestaan pilatesta eli rauhallista keskivartalon syviä lihaksia aktivoivaa jumppaa oman hengityksen tahdissa. Silloin ei tarvitse kenkiä. Mukaan pitkähihainen paita. Jumppaa ja Pilatesta ohjaa pastori Aino Poutanen.

Kirjoitustyöpajaa ohjaa pastori Sofia Tuomenvirta. Pajassa voi kirjoittaa kelttiläisen rukousperinteen mukaisia arjen rukouksia. "Jos ei koe voivansa osallistua liikuntaan, voi sillä aikaa kiertää helmivaellusreittiä, nauttia kahvilan antimista ja tutustua muihin naisiin. Koko päivän tarkoituksena on tehdä jotain mukavaa itse ja nauttia", kertoo kirjoitustyöpajasta vastaava Sofia Tuomenvirta. Kirjoittamispajassa tehtyjä rukouksia voi käyttää päivän lopussa olevassa hartaushetkessä.

Voit tulla koko päiväksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Päivä on maksuton. Ei ilmoittautumista.