20.04. Onneksi olkoon: Nella, Neela, Lauha | Palaute
Puistolan kirkko

Valon messut

25.04.2019, 14:59
class=" "

>
Valon messu on uusimuotoinen, paljolti vapaaehtoisten toteuttama messu, jossa on paljon iloista musiikkia ja rento meininki! Voit levähtää rauhassa ja saat voimaa koko viikoksi.


Valon Messu

Instagramissa

Facebookissa

Paasto

Paasto, jota teiltä odotan, on orjuuden hengestä vapautumista. Odotanko minä paastoa, joka ulkonaisesti osoittaa kärsimyksen merkkejä. En odota. Odotan sisäisen ihmisenne uudistumista henkeni ja sanani kautta. En odota ulkonaista paastoa vaan sydämenne paastoa, jolla kuoletatte pahan hedelmän elämässänne. Sellaisia ovat kateus, panettelu, pahat puheet ja himot. Tähän odotan teiltä paastoa ja mielenne uudistusta.

Tämä paasto on vanhurskauden paasto, joka on kuin öljyllä voitelua. Tämä paasto ei ole ulkonaisen kurjuuden ja kärsimyksen paastoa vaan pahan pois riisumista. Tämä paasto on vanhan ja paksun takin pois heittämistä ja ummehtuneen elämän tuuletusta ja puhdistumista vilpittömyyteen.

Tulkaa ja tuokaa toisillenne asiat, jotka teitä painavat. Tulkaa yhä rehellisemmiksi minua ja toisianne kohtaan, niin osoitan teille valoisamman tien, jota kulkea. Tuo tie ei ole leveä, mutta tuo tie on siunausten tie. Tuolla tiellä te löydätte identiteettinne ja saatte valoa taivasten valtakunnasta.

Tulkaa valon lapsiksi. Kaiken mikä tulee valkeuteen vilpittömin sydämin, minä puhdistan. Tulkaa häpeän kynnyksen yli ja rakastakaa toisianne häpeilemättä ja peittämättä sieluanne uskotuiltanne. Oppikaa antamaan ja oppikaa ottamaan vastaan koko sydämestänne, niin opitte Jumalan Valtakunnasta.

Lisääntyköön ilonne Herrassa päivä päivältä viimeiseen päivään saakka. Olkaa valon lapsia Herrassa.

Teksti: Tapio Jantunen (2014)