27.09. Onneksi olkoon: Vesa | Palaute
Pitäjänmäen seurakunta

Valonpilkahduksia - nuorten aikuisten syksy 2022

Pitäjänmäen seurakunta

16.12.2021, 15:00 /  päivitetty 02.09.2022, 16:06
Nuorten aikuisten olohuone Valonpilkahduksia jatkuu jokaviikkoisena Pitäjänmäen kirkon kellarissa: tiistaisin 13.9. alkaen. Joka kerta on uusien ilta.

Avoin olohuone joka tiistai klo 18-20, 13.9. alkaen. Ei ennakkoilmoittautumista. Huom! 18.10. ei ole olohuonetta.

Ilmaista kasvisruokaa, vapaata keskustelua, seuraa, iltarukous. Ei ainakaan mitään lisäpaineita elämään! Välillä saatamme tehdä yhdessä retkiä kirkon seinien ulkopuolelle. Meillä on oma whatsapp-ryhmä, jossa jaamme menovinkkejä, kuulumisia ja rukousaiheita myös tiistai-iltojen ulkopuolella. Olohuone on helppo tapa päästä mukaan myös muuhun seurakunnan toimintaan, jos haluat tehdä esim. jotakin diakoniaan tai messuihin liittyvää.

Sinun ei tarvitse olla varma uskostasi, kuulua kirkkoon tai asua Pitäjänmäen alueella. Löyhänä ikärajauksena on nuori aikuisuus. Noudatamme olohuoneessa turvallisemman tilan periaatteita: vältämme oletuksia ja syrjintää minkään ihmisen ominaisuuden perusteella (uskonnollinen tausta ja vakaumus, terveydentila ja vammaisuus, taloudellinen ja yhteiskunnallinen asema, etninen tausta, sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen).

Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu mukaan tekemään: nuorisotyönohjaaja Tiia Orpana 040 549 7262 (olohuoneen yhteyshenkilö)