08.05. Onneksi olkoon: Heino | Palaute
Pitäjänmäen seurakunta

#Pitskunystäväviikon ikkunanäyttelyt

Pitäjänmäen seurakunta

12.02.2021, 07:56
Pitäjänmäellä jaetaan tänä vuonna ystävyyden iloa ikkunoihin kiinnnitettävien sydämien ja muun ikkunataiteen bongailun merkeissä. Pitäjänmäen seurakunta on mukana PitskunYstäväviikossa perjantaista perjantaihin 12.-19.2.2021 niin kirkon yläpihan kuin Pajamäen seurakuntakodin ikkunoilla.
Kaksi punaista sydäntä irtoaa toisistaan

#Pitskunystäväviikko

Tänä vuonna jaamme alueella ystävyyttä etänä: täytetään Pitäjänmäki ja lähialueet sydämillä. Kiinnitä sydän esimerkiksi kotisi ikkunaan ohikulkijoille. Lähde etsimään kuinka monta sydäntä löydät! #pitskunystavaviikko -tunnistetta kannattaa seurata nyt perjantaista 12.-19.2. ja osallistua itsekin sydämien tekemiseen ja löydetyistä sydämistä eteenpäin vinkkaamiseen sosiaalisen median puolella ja muutoin omissa verkostoissa.

Mukana Ystäväviikolla Pitäjänmäessä mm. leikkipuistot, päiväkoteja, järjestöjä, yrityksiä, seurakunta ja tärkeimpänä kaikista mahdollisimman paljon alueen asukkaita. Idean taustalla on kotouttamista edistävä Koto-verkosto.

Pitäjänmäen kirkon leikkipihan ja Pajamäen seurakuntakodin ikkunoissa on 12.-19.2. ihasteltavissa hauskat näyttelyt sisältäen niin päiväkerholaisten taidetta kuin Jenni Isotoffin tauluja Unelma-koirasta ystävineen.

Seurakunta on ilahduttanut kaikkia 5 vuotta täyttäviä jäseniä ystävänpäiväpostilla ja vienyt alueen neljään iltapäiväkerhoon (leikkipuistot Nuoli, Vähätupa, Strömberg sekä MLL Konala) sekä pariin esikouluryhmään ystävänpäivälahjaksi sydäntikkarit. Ystävänpäivämuistamiset näkyvät myös mm. seurakunnan tiistaisessa ruokajaossa ja Ystäväviikolla on tarjolla pikkulapsiperheille maksuton Kirkkomuskarin maistiaiset torstaina 18.2. klo 10.30 (1v alkaen) ja 11.15 (vauvaperheet).