01.06. Onneksi olkoon: Teemu, Nikodemus | Palaute

Pitäjänmäen seurakunta

Pieni teologinen keskustelupiiri etäyhteyksin

Pitäjänmäen seurakunta

12.05.2020, 09:31
Korona-kevät on pitkällä ja yhteen kokoontumisen ja asioiden äärelle kerääntymisen nälkä alkaa olla kova. Teologi, opettaja ja pajamäkeläinen pappi Heikki Riipin kanssa olemme päättäneet aloittaa keskiviikko-iltoihin klo 18.30 nettialusta jitsi.meet :issä tapaamiset.

Tarkoituksena on, että vuorollaan siihen osallistuvat voivat halutessaan tehdä pienen noin 15-20 min kestävän alustuksen ja sen jälkeen keskustelemme aiheesta.

Tarkoitus ei ole tarjota valmiita vastauksia, vaan yhdessä pohtia ja katsella aiheita eri puolilta. Samaa mieltä ei tarvitse olla mutta haastamme miettimään omien mielipiteiden perusteluja. Itsestään selvänä periaatteena on kaikkien osallistujien kunnioittaminen.

Heikki Riipi alustaa ensimmäiseksi aihepiiristä Miten voin perustella omaa uskoa/kristinuskoa? Eero Junkkaalalta on julkaistu tänä keväänä aiheesta kirja nimeltä: Onko mitään järkeä uskoa Jumalaan? Samoin Kari Kuula on aloittanut keskustelua aiheesta esim. Kirkko- ja Kaupunki- lehden kolumnistina. https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/kuula-kirkon-parhaiden-aivojen-pitaa-kertoa-alylliset-syyt-liittya-kristinuskoon.

Jitsi ilmaiseksi puhelimeen ladattava sovellus. Tietokoneelle siihen pääsee ilman latauksia. Kerro, jos pääset paikalle keskiviikkona maika.vuori (at) evl.fi niin saat kokoontumisen tarkemman tiedon. Voit myös olla yhteydessä puhelimitse, p. 09 2340 5628 (Maika).