13.07. Onneksi olkoon: Joel, Ilari, Lari | Palaute
Pitäjänmäen seurakunta

Seuraava ekavauvojen ryhmä Pitäjänmäen kirkolla alkaa 27.1.2020. RYHMÄ TÄYNNÄ!

Pitäjänmäen seurakunta

14.06.2019, 14:49 /  päivitetty 14.01.2020, 15:41
Hei sinä alle 8 kuukauden ikäisen vauvan vanhempi! Pitäjänmäen seurakunnassa järjestetään kahdesti vuodessa ekavauvojen ryhmiä. Seuraava ryhmä alkaa maanantaina 27.1.2020, ilmoittautumiset 2.-24.1.

Ekavauvojen ryhmä on vertaisryhmä alle 8 kuukauden ikäisten esikoisvauvojen äideille – ja tietenkin näiden vauvojen eka kaveriporukka! Ryhmässä nautitaan kahvit ja teet, vaihdetaan vauva-arjen ajankohtaisia kuulumisia iloineen ja huolineen, lorutellaan, leikitään ja musisoidaan vanhemman ja vauvan vuorovaikutusta vahvistaen sekä keskustellaan perhe-elämän käänteistä lastenohjaajien alustusten ja toiminnallisten harjoitteiden siivittäminä.

Ekavauvojen ryhmä toteutetaan suljettuna noin kahdeksan kerran kokonaisuutena, minkä vuoksi ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen. Ekavauvojen ryhmää monivuotisella kokemuksella ohjaavat seurakunnan kaksi lastenohjaajaa. Ryhmällä on mahdollisuus jatkaa omatoimisia kokoontumisia tutuksi tulleessa kerhotilassa ohjattujen ryhmäkertojen päätyttyä. Osallistujien ideat ja toiveet vaikuttavat ryhmän kokoontumiskertojen sisältöön. Ekavauvojen ryhmä tarjoaa toiminnallisia ideoita varhaiseen vuorovaikutukseen vauvan kanssa ja vertaistukea vanhemmuuteen. Ryhmä on maksuton ja osallistumiselle ei ole muita kriteerejä kuin se, että esikoisvauvasi on ryhmän alkaessa 0-8 kuukauden ikäinen. Ryhmälle on perinteisesti pidetty päätösjuhlat ja myös isien ja vauvojen omat iltakokoontumiset ovat mahdollisia toiveiden mukaan - isäillat saivat marraskuussa 2019 paljon hyvää palautetta.

Kevään 2020 ekavauvaryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13.30-15 Pitäjänmäen kirkon päiväkerhotiloissa alkaen 27.1. (ohjatut kerrat jatkuvat maaliskuun loppupuolelle, huhti-toukokuussa mahdollisuus omatoimisiin jatkokertoihin perheiden kesken).

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse lastenohjaaja Anna-Maria Sulvalle (anna-maria.sulva at evl.fi). Tiedustelut p. 09 2340 5653. Olet lämpimästi tervetullut!