29.03. Onneksi olkoon: Jouni, Joni, Joonas, Joona, Jonne, Jonni | Palaute | På svenska | In English

Pitäjänmäen seurakunta

PERUTTU Perhekerho Pajamäessä - paras viikon aloitus

Pitäjänmäen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli30.03.2020 klo 10:00 - 11:30 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliPajamäen seurakuntakoti, Pajamäentie 14, 00360 Helsinki

Avoin perhekerho on maanantain mieltä lämmittävä kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille tai muille lasta hoitaville (esimerkiksi isovanhemmat, perhepäivähoitajat, hoitorinkihoitajat). Perhekerho kokoontuu kevätkaudella 2020 ajalla 13.1.-11.5.2020 Pajamäen seurakuntakodilla osoitteessa Pajamäentie 14 (Alepan rakennuksessa) maanantaisin klo 10.00-11.30. Huom! Perhekerhoa ei ole hiihtolomalla 17.2. hiljaisella viikolla 6.4. eikä pääsiäismaanantaina 13.4. Yhteensä 15 kerhokertaa.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan mukaan voi tulla pitkin kautta silloin kun itselle sopii. Perhekerhossa tutustuu muihin pikkulapsiperheisiin ja saa leikki- ja keskusteluseuraa. Perhekerhon alussa rauhoitutaan yhdessä lyhyeen hartaushetkeen, jonka jälkeen iloitaan laululeikkien parissa. Tarjolla on pientä aamupalaa ja kahvia/teetä halukkaille (ei välipalamaksua). Vapaan leikin jälkeen laitamme lelut ja tavarat porukalla paikoilleen ja toivotamme loppulaulun myötä toisillemme kaikkea hyvää seuraavaan tapaamiseen saakka.

Perhekerhossa on jaossa tarkempi kausiohjelma: toisinaan askartelemme, juhlimme, järjestämme temppuradan tai nukketeatterin tai kutsumme kerhoon kampaajan, valokuvaajan tai lähitalojen eläkeläisiä tai keksimme muuta mukavaa. Ehdotuksia perhekerhon ohjelmaan otetaan vastaan! Etsimme perhekerhoon myös vapaaehtoisia avustajia keittiö- ja järjestelytehtäviin (klo 9.00-12.30).

Perhekerhoa ohjaavat kaksi seurakunnan työntekijää (lastenohjaaja ja varhaiskasvatuksen ohjaaja) yhdessä vapaaehtoisen/vapaaehtoisten kanssa.

Kuva: Katri Saarela

Järjestäjä: Pitäjänmäen seurakunta
Yhteyshenkilö: Sanna Yli-Koski-Mustonen
Puhelin: 09 23405633
Sähköposti: sanna.yli-koski-mustonen@evl.fi