06.12. Onneksi olkoon: Niko, Niilo, Niklas, Niki, Niila, Nikolas, Nikolai | Palaute
Pitäjänmäen seurakunta

Musiikkipyhäkoulu ensimmäisenä adventtina Pitäjänmäen kirkolla

Kalenteri ja kellosymboli27.11.2022 klo 10:00 - 11:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliPitäjänmäen kirkko, Turkismiehenkuja 4, 00370 Helsinki

Musiikkipyhäkoulussa Pitäjänmäen kirkon perhekellarissa ohjelmassa on mm. Päkä-käsinukkelampaan tapaaminen, laululeikkejä, soittimien soittamista, aarteenetsintää, alttaripöydän koristelua yhdessä, rukouksiin ja raamatunkertomuksiin tutustumista toiminnallisesti ja leikkiä/askartelua/muuta mukavaa tekemistä. Usein olemme myös kipaisseet pyhäkoulusta ehtoollispöydässä käymään.

Alle nelivuotiaat tarvitsevat pyhäkouluun oman aikuisen mukaan, 4-12 -vuotiaan lähiaikuinen voi osallistua messuun tai tehdä muuta itselle voimia antavaa pyhäkoulun ajan. Pyhäkouluperheet ovat tervetulleita lopuksi kirkkokahveille aina kun niitä järjestetään. Pyhikset vuorottelevat perheiden viikonlopputapahtumien kuten perhemessujen kanssa.

Syksy 2022:

20.11. Pyhäkoulu klo 10-11 Pitskun kirkon perhekellarissa, ohjaa kirkkomuskariope Elina Karaksela. Juhlitaan lapsen oikeuksien päivää, seurakuntavaaleja ja uuden Lasten Virsi -kirjan julkkareita!

27.11. Pyhäkoulu klo 10-11 Pitskun kirkon perhekellarissa, ohjaa kirkkomuskariope Suvi Gräsbeck. Juhlitaan ensimmäistä adventtia!

Viikonlopputapahtumia:

La 19.11. klo 16 Tuutulauluja kaikenikäisille -konsertti

La 3.12. klo 11-13 Joulumyyjäiset (pientä ohjelmaa lapsille vanhempineen, mukana lastenohjaaja Sari)

La 17.12. klo 16 Joulukuvaelma ja Lasten kauneimmat joululaulut, sekä jouluista tarjoilua - etsimme kaikenikäisiä kuvaelman rooleihin!


Etsimme kevätkaudelle vapaaehtoisia, jotta saamme pyhäkouluja tarjottua!

Lue myös muiden seurakuntien pyhäkoulutarjonnasta TÄSTÄ - muun muassa Huopalahden kirkolla on uusi iltapyhäkoulu joka toinen viikko.

Järjestäjä: Pitäjänmäen seurakunta
Yhteyshenkilö: Sanna Yli-Koski-Mustonen
Puhelin: 0405190402
Sähköposti: sanna.yli-koski-mustonen@evl.fi