08.08. Onneksi olkoon: Sylvi, Sylvia, Silva | Palaute
Pihlajamäen kirkko

Toukokuu kirkolla: äitienpäiväbrunssi, kevätkekkerit ja Suvivirren sunnuntai

Malmin seurakunta

29.04.2019, 15:57 /  päivitetty 15.05.2019, 10:51
Viime viikolla Helsingissä koivuihin puhkesivat hiirenkorvat. Varmoja kevään merkkejä ovat myös västäräkit ja valkovuokot. Myös kirkoilla tapahtuu toukokuussa paljon: vietetään äitienpäivää, kevätkekkereitä ja grilli-iltaa, lauletaan suvivirttä ja nautitaan kevätkonserteista.
kirsikkapuu, pyörä ja tennarit

Toukokuussa on vietetty metsäkirkkoa keväisessä luonnossa, juhlittu äitiä ja käyty katsomassa eläinystäviä Hennolan kotieläinpihalla Vihdissä. Kirkoissa oli myös lukuisia konsertteja.

Kevään viimeisessä Älä pelkää -keskusteluillassa pohditaan sairauden pelkoa. Keskusteluilta Malmin kirkossa keskiviikkona 15.5. klo 18. Mihin malmilaiset kuolivat 250 vuotta sitten ja miltä tuolloin yleiset sairaudet näyttävät nyt lääkärin silmin? Terveyden menettämisen ja sairauden pelosta ennen ja nyt alustavat dosentti Esko M. Laine ja lääkäri, LL Marja-Leena Hassinen.

Grilli-ilta Viikinmäessä keskiviikkona 22.5. klo 17–19 Harjannetie 44:n pihassa. Makkaraa, vohveleita, mehua, lapsille leikkiä, kaikille naapuriseuraa ja iloa keväästä.

Kirkko Malmin päivillä: klovnimessu, kevätkekkerit ja konsertti

Malmin päivien puistojuhlaa vietetään lauantaina 18.5. klo 11–15 Ala-Malmin puistossa ja Malmitalossa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Puistojuhlassa Suvilinnun yhteislauluhetki, Malmin enkelit ja seurakunnan työntekijöitä tavattavissa.

Malmin päivien vietto jatkuu sunnuntaina Malmin kirkolla. Klovnimessu klo 10 Malmin kirkossa. Meri Ala-Kokko. Mukana Nuottilinnut ja Tuulenpesä, joht. Kaisu Rauhamaa, ja taideriparilaiset. Messun jälkeen kirkolla kevätkekkerit, keittolounas, vohveleita partiolaisten hyväksi ja ohjelmaa kaikenikäisille. Kirkkokuoron konsertti klo 12, joht. Elina Tofferi. Vapaa pääsy.

malmin päivä

‍Musiikkia: Suvivirttä, suvilaulajaisia ja kevätkonsertteja

Suvilinnun lauluja pääsee laulamaan yhdessä lauluhetkessä Pukinmäen Portissa lauantaina 18.5. klo 13. Mukana kanttori Kaisu Rauhamaa.

Suvilaulajaisissa TV:stä tuttu Siina & Taikaradio -duo laulattaa ja leikittää lapsia, perheitä ja päivähoidon väkeä. To 23.5. klo 9.15 ja 10.15 Pihlajamäen Kiillepuistossa, Kiilletie 3. Sateella Pihlajamäen kirkossa. Pe 24.5. klo 9.15 ja 10.15 Viikissä Viikkarin pihalla, Laivuri Petterin kuja 3. Sateella Viikin kirkossa. Vapaa pääsy.

Suvivirren sunnuntaina 26.5. messuissa lauletaan suvivirsi. Tule mukaan laulamaan kouluaikojen muistetuinta kevätjuhlalaulua!