19.09. Onneksi olkoon: Reija | Palaute
Pihlajamäen kirkko

Enkelin siipien suojassa koulutielle

Malmin seurakunta

26.07.2017, 14:42

Koulunsa aloittavia siunataan koulutielle seitsemässä eri tilaisuudessa
Malmin seurakunnassa. Kutsu on lähetetty loppukesästä niihin koteihin,
joissa on tänä vuonna seitsemän vuotta täyttäviä lapsia.

Malmilla, Pihlajamäessä, Puistolassa, Siltamäessä, Tapanilassa ja Viikissä siunaus on 9.8. kello 18. Jakomäessä vietetään siunauksen yhteydessä 7-vuotta täyttävien syntymäpäiviä sunnuntaina 13.8. kello 18.

Tilaisuudessa lauletaan, puhutaan ja ennen kaikkea kutsutaan koulunsa aloittavia alttarille saamaan siunaus koulutielle.

"Siunauksessa ovat mukana myös vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja joskus on ollut mukana myös tulevia opettajiakin", varhaisnuorisotyön työalavastaava Kati Karppinen kertoo.

Tilaisuuden jälkeen useassa paikassa saatetaan tarjota pullaa ja mehua tai jäätelöt. Tilaisuudessa saa mukaansa myös enkeliheijastimen, joka muistuttaa siitä, että Jumala suojelee häntä jokaisena elämänsä päivänä, myös koulumatkoilla.

Jakomäessä kouluunlähtevien siunaus on sunnuntaina 13.8.kello 18.00. Iltakirkossa koululaiset siunataan koulutielle ja sen jälkeen on 7- vuotiaiden synttäriohjelmaa, jossa esiintyy taikuri. Tarjoiluna kakkua ja mehua. 7- vuotiaille on myös pieni lahja. Jakomäen tilaisuuteen ilmoittaudutaan Tiina Mäki-Arvelalle, puhelin 040 5087383.

Kouluunlähtevien siunaus

Keskiviikkona 9.8. kello 18

Malmin kirkko, Kunnantie 1

Pihlajamäen kirkko, Liusketie 1

Puistolan kirkko, Tenavatie 4

Siltamäen seurakuntakoti, Jousimiehentie 5

Tapanilan kirkko, Veljestentie 6

Viikin kirkko, Agronominkatu 5

Sunnuntaina 13.8. klo 18

Jakomäen kirkko, Jakomäenpolku 7