13.08. Onneksi olkoon: Jesse | Palaute
Pihlajamäen kirkko

Jeesus antoi meille tehtävän

Malmin seurakunta

05.10.2016, 14:07 /  päivitetty 10.10.2016, 18:38

Kristittyjen yhteistä ekumeenista lähetyspyhää vietetään aina lokakuun toisena sunnuntaina. Lähetyspyhä korostaa yhteistä rukousta ja kaikkien kristittyjen lähetystehtävää. Tulevana sunnuntaina vietetään myös muita erityismessuja: Iona-messua, Big Band -messua, Pukinmäen seurakuntakodin 40-vuotisjuhlamessua ja Valon messua. Tule messuun saamaan voimia arkipäivääsi!

Lähetysmessua vietetään sunnuntaina 9.10. Pävän aihe on Jeesuksen lähettiläät.

Viikin kirkossa klo 10. Saarnavieraana ja kirkkokahvilla kirkon lähetysteologi Jaakko Rusama lähetystyön keskuksesta. Petri Jukanen ja Minna-Sisko Mäkinen, kanttori Marja Kyllönen.

Malmin kirkossa klo 10. Timo Ahoinpelto, Joona Mikkola, kanttori Timo Olli. Lähetysmessun jälkeen kirkkokahvit. Uuden Senegalin nimikkokohteen esittely.

Pihlajamäen kirkossa klo 16. Paula Närhi, Helena Pietinen ja nepalilainen perhetyöntekijä Kunti Shestra-Nepal. Kanttori Timo Olli. Ennen messua klo 14.30 nepalilainen ateria lähetyksen hyväksi.

---------------

Iona-messua Siltamäen seurakuntakodissa su 9.10. klo 12. Joona Mikkola, Malmin kirkon kuoro, johtajaan Heikki Poutanen. Lähetyskahvila.

Iona-messun musiikki ja rukoukset nousevat kelttiläisestä perinteestä. Kelttiläinen kristillisyys on peräisin ajanlaskumme ensimmäisiltä vuosisadoilta ja sitä harjoitetaan edelleen Skotlannissa, Irlannissa ja osassa Englantia. Iona, jonka mukaan messu on nimetty, on luostarisaari Skotlannissa.Kelttikristillisyys on maanläheistä ja luontoa kunnioittavaa. Rukouksissa korostuu armo, rakkaus ja Jumalan kolminaisuus.

---------------

Big Band -messua vietetään su 9.10. klo 18 Malmin kirkoissa Tapiola Big Band, johtajanaan Esko Heikkinen; liturgia Markus Lehtimäki.

---------------

Pukinmäen seurakuntakodin 40-vuotisjuhlamessua vietetään su 9.10. klo 12. Meri Ala-Kokko, Markus Kopperoinen, Anna Ryhänen, Niina Penttinen, Jaana Lehtonen, Kaisu Rauhamaa. Toivon säteet -kuoro sekä Kanneltajat. Juhlakahvit. Messun jälkeen Nikkaripaja auki klo 14-15, Kepistä käyttötarvikkeeksi -esittely.

---------------

Valon messua vietetään su 9.10. klo 17 Tapanilan kirkossa. Opetusta ja musiikkia klo 16.30 alkaen. Lastenhoito järjestetty, rukouspalvelu, iltatee.

Valon messu on kirkasvalohoitoa suoraan sydämeen. Messu on vapaaehtoisvoimin toteutettu, kotoinen ja musiikkipitoinen juhla Tapanilan ja Puistolan kirkoilla. Se on suunnattu kaikenikäisille. Tarjolla on tuoreesti sanoitettua evankeliumia, kiitosta ja rukousta sekä yhteinen iltapala mukavassa seurassa.