23.07. Onneksi olkoon: Olga, Oili | Palaute | På svenska | In English

Pakilan seurakunta

Perheleiri Lohirannassa 6.–8.9. 2019

Pakilan seurakunta

09.05.2019, 11:51 /  päivitetty 20.06.2019, 10:09
Ilmoittautuminen 15.8. mennessä seurakunnan virastoon

Perheleiri Lohirannan leirikeskuksessa Lohjalla perjantai 6.9. – sunnuntai 8.9. 2019

"Luotuja liikkumaan, liikkeellä luonnostaan"

Yhteistä toimintaa ja vapaata aikaa sisällä ja ulkona. Mukana Pakilan Voimistelijoiden ja Pakilan Vedon toteuttamaa leikillisen liikunnallista ohjelmaa.

Leiri täysihoidolla aikuiset ja yli 5-vuotiaat lapset 40 €. Alle 5-vuotiaat lapset 10 € ja vauvaikäiset maksutta. Kuljetus omilla autoilla.

Ilmoittautuminen leirille torstaihin 15.8. mennessä Pakilan seurakunnan virastoon, ma–to klo 9–12, p. 09 2340 5500.

Tiedustelut: Jouni Pirttijärvi, jouni.pirttijarvi@evl.fi , puh. 050 401 6176 (ennen juhannusta tai 22.7. lähtien).


Helsingin seurakuntayhtymän linjaus peruutusehdoista

Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 7 päivää ennen tilaisuuden alkua, veloitetaan 50 %. Peruuttamaton ilmoittautuminen laskutetaan kokonaisuudessaan. Vain lääkärintodistus vapauttaa maksusta. Maksuvapautuspyynnöt tulisi tehdä ilmoittautumisaikana, ei enää ilmoittautumisen jälkeen.


Lisätietoa leiristä ja leiripaikasta

Leiri toteutetaan Pakilan seurakunnan, Pakilan Voimistelijoiden ja Pakilan vedon yhteistyönä. Seurakunta kantaa päävastuun ja urheiluseurat osallistuvat ohjelman toteutukseen. Leiri alkaa perjantaina illansuussa ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä.

Leirille mahtuu enintään 40 osallistujaa. Käytössämme on 10 neljän hengen huonetta, joissa on suihku+wc. Pyrimme täyttämään kaikki vuodepaikat. Leirille mukaan omat lakanat ja pyyhkeet. Leirin alla osallistujille lähetetään lasku sekä leirikirje, jossa tarkempaa tietoa leirin ohjelmasta.

Ympärivuoden käytössä oleva Lohirannan leirikeskus sijaitsee Lohjalla Lohjanharjun kupeessa Lehmijärven rannalla. Helsingistä Helsinki-Turku-moottoritietä sinne on matkaa noin 50 kilometriä. Lähin bussipysäkki on Hanko-Hyvinkää-tien varressa noin kilometrin kävelymatkan päässä.

Leirikeskuksen alueen pinta-ala on vajaa 7 hehtaaria. Päärakennuksessa on 30 hengen luokkahuone ja ruokasali, johon mahtuu 60 henkeä, kesällä jopa 100 terassin ollessa käytössä.

Kappelin läheisyyteen on rakennettu uusi hirsirakenteinen majoitusrakennus 44 vuodepaikalla. Huoneissa on omat wc/suihkut. Majoitusrakennuksessa on kolme kokoontumistilaa. Tilat ovat muokattavissa toiminnan mukaan. Huoneiden lattiat on päällystetty tekstiilimaton näköisellä ja tuntuisella muovimatto Flotexilla.

Leirikeskuksessa on erillinen saunarakennus, jossa on kaksi saunaosastoa joka mahdollistaa tyttöjen ja poikien saunomisvuorot saman aikaisesti. Edelleen käytettävissä on savusauna ja vanhojen majoitusrakennuksen läheisyydessä oleva saunatila.

Alueen keskellä korkean kallion päällä on vanhasta metsästysmajasta kunnostettu kappeli, joka tarjoaa tilaisuuden hiljentymiseen. Kappelista on näköala ranta-alueelle ja Lehmijärvelle. Tasaisella ranta-alueella on nurmikenttä, lentopallokenttä, grillikota ja uimaranta.

Rannassa on leiriläisten käytössä soutuveneitä, lisäksi on mahdollisuus harrastaa erilaisia pallopelejä ja talvisin voi laskea pulkkamäkeä.