11.08. Onneksi olkoon: Sanna, Susanna, Sanni, Susanne | Palaute
Paavalin seurakunta

Rebekka Naatus aloittaa kantakaupungin seurakuntien yhteisenä alueviestijänä syyskuun alussa

Paavalin seurakunta

28.06.2019, 12:46

Kallion ja Paavalin seurakunnat vahvistavat viestintäänsä

Rebekka Naatus aloittaa kantakaupungin seurakuntien yhteisenä alueviestijänä syyskuun alussa.

Naatuksen vahva kokemus erityisesti strategisesta viestinnästä tukee kantakaupungin seurakuntien pyrkimystä vahvistaa yhteyttä alueella asuviin ihmisiin. Seurakuntaa ja kirkkoa seurataan kantakaupungissa eritoten median kautta, joten seurakunnallisen viestinnän pitää olla laadukasta ja tavoittavaa.

”Rebekka Naatuksen tausta Oulun seurakuntayhtymän viestintäpäällikkönä ja entisenä Oulun seudun seurakuntien lehden Rauhan Tervehdyksen vt. päätoimittajana antaa vahvan osaamisen siihen, että seurakuntiemme viesti matalasta kynnyksestä saa pitkän kaiun.” Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala toteaa.

”Haluamme yhdessä varmistaa, että seurakuntiemme jäsenet ja alueemme asukkaat saavat mahdollisuuden liittyä kotiseurakuntaan helposti ja heille tutulla tavalla. Viestintä on tässä avainasemassa”, Kallion kirkkoherra Riikka Reina toteaa.

”Ihmiset ovat kirkko. Viestinnän tehtävänä on antaa jokaiselle mahdollisuus kokea niin. Tähän työhön lähden nyt Helsingin kantakaupungin alueella innolla mukaan”, kommentoi Rebekka Naatus.