18.01. Onneksi olkoon: Laura | Palaute
Paavalin seurakunta

Paavalin lapset ja perheet - Toimintamme kevätkaudella 2021

Paavalin seurakunta

21.01.2021, 11:42 /  päivitetty 21.01.2021, 11:49

Noudatamme voimassa olevia rajoituksia ja ryhmät eivät kokoonnu paikan päällä tammikuussa. Seuraamme tilannetta ja annettuja ohjeistuksia. Järjestämme ryhmille teams-kokoontumisia sekä päivitämme ajankohtaista materiaalia nettiin. Tervetuloa mukaan!

  • Teehuone odottaville äideille torstaisin klo 17-18. Ensimmäistä lasta odottavien ryhmä. Kokoontumiset alkavat helmikuussa teams-tapaamisina. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.
  • Sylivauvat- ryhmä ensimmäisen lapsen saaneiden äideille. Ryhmät tiistaisin (syksyllä aloittanut ryhmä), ja perjantaisin (uudet Sylivauvat) klo 10-11. Molemmat ryhmät kokoontuvat verkossa teams-kahvittelun merkeissä. Tervetuloa mukaan myös uudet kiinnostuneet.
  • Tosikko- ryhmä toisen lapsen saaneiden ryhmä maanantaisin, toistaiseksi tauolla. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Järjestämme teams-kokoontumisen, jos riittävästi osallistujia.
  • Vesakko-kerho, lasten kerho maanantaisin, toistaiseksi tauolla. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Järjestämme teams-kokoontumisen, jos riittävästi osallistujia.
  • Vallilan perheaamu yhteistyössä puiston kanssa tiistaisin, toistaiseksi tauolla.
  • Muskarit, toistaiseksi ei kokoontumisia paikan päällä. Suunnitteilla teams-muskarit ilmoittautuneille. Ilmoittautumiset Paavalin seurakunnan nettisivujen kautta. Kaikille avoimet muskarivideot katsottavissa Paavalin lapset ja perheet fb:ssa.

Seuraa ajankohtaiset tiedot nettisivuilta osoitteesta: helsinginseurakunnat.fi/paavali/lapset ja perheet

facebook ja instagram: Paavalin lapset ja perheet

Tiedustelut toiminnasta: Paavalin srk:n varhaiskasvatus/ Tuija Heinonen

sähköposti: tuija.heinonen@evl.fi