11.04. Onneksi olkoon: Verna, Minea | Palaute
Paavalin seurakunta

Pääsiäinen Paavalin seurakunnassa

Paavalin seurakunta

23.03.2021, 09:21 /  päivitetty 01.04.2021, 08:20

Palmusunnuntain jumalanpalvelus verkossa 28.3. klo 10. Toimittamassa pastorit Juha Valkeapää ja Elina Koivisto sekä kanttori Vivika Oksanen. Paavalinkirkossa on mahdollisuus yksityiseen ehtoolliseen klo 12-13 vallitsevat koronarajoitukset huomioiden.

Ahtisaarna verkossa 29.3. klo 18. Toimittamassa kirkkoherra Kari Kanala.

Ahtisaarna verkossa 30.3. klo 18. Toimittamassa pastori ja kanttori Samuli Korkalainen, joka vastaa puheesta ja musiikista.

Ahtisaarna verkossa 31.3. klo 18. Toimittamassa pastori Tuuli Aitolehti ja viulisti Totti Hakkarainen.

Kiirastorstai-ilta Paavalinkirkon pihalla 1.4. klo 18-20. Kuvataiteilija ja pastori Ilkka Sariolan Rauhan krusifiksi on nähtävillä kirkossa ensimmäistä kertaa. Ilkka Sariola paikalla klo 18-20. Pihalla on mahdollisuus yksityiseen ehtoolliseen Pietarin hiilivalkean lämmittäessä vallitsevat koronarajoitukset huomioiden. Kirkossa mahdollisuus hiljentymiseen. Kirkko puetaan mustiin illan päätteeksi. Paikalla pastorit Arja Rannanpää-Kortelainen ja Juha Valkeapää sekä kanttori Sanna-Maarit Hakkarainen.

Pitkäperjantain jumalanpalvelus verkossa 2.4. klo 10. Toimittamassa pastori Elina Pöysti ja kanttori Sanna-Maarit Hakkarainen sekä teologiharjoittelija Saana Kivelä. Paavalinkirkko avoinna klo 11-14. Rauhan krusifiksi on nähtävillä kirkon aukioloaikana, jolloin taitelija Ilkka Sariola on paikalla.

Pääsiäisyön nuotio Paavalinkirkon pihalla 3.4. klo 22-23. Lyhyt hartaushetki klo 22.45. Kirkko on avoinna, jossa mahdollisuus yksityiseen ehtoolliseen vallitsevat koronarajoitukset huomioiden. Rauhan krusifiksi nähtävillä kirkossa. Paikalla pastorit Juha Valkeapää ja Arja Rannanpää-Kortelainen.

Pääsiäispäivän jumalanpalvelus verkossa 4.4. klo 10. Toimittamassa pastorit Elina Koivisto ja Juha Valkeapää sekä kanttori Tommi Niskala. Mahdollisuus ehtoolliseen klo 12-13 vallitsevat koronarjoitukset huomioiden.

2.Pääsiäispäivän jumalanpalvelus verkossa 5.4. klo 15. Toimittamassa kirkkoherra Kari Kanala ja kanttori Sanna-Maarit Hakkarainen.

Pääsiäisen ikkunat ihasteltavana Paavalinkirkolla 19.3.-11.4.2021. Tule katsomaan pääsiäisen ikkunat Paavalinkirkon sisäpihalla. Voit tulla yksin tai yhdessä toisten kanssa ulkoilun lomassa. Pääsiäisen kertomus on ikkunoissa symbolein kerrottuna. Ikkunoihin liittyy katseltavaa, koettavaa, kuunneltavaa ja pieniä tehtäviä. Voit etsiä, missä tiput piilottelevat tai pohtia, mistä pajunkissojen koristelu on saanut alkunsa. Sopii kaikenikäisille. Ikkunat ovat vapaasti katsottavissa; tule silloin kun sinulle sopii. Lisäksi QR- koodilla on kuunneltavissa pääsiäiseen liittyviä lauluja.

Metromeditaatio. Koe urbaania rauhaa pääsiäisen aikaan. Metromeditaatio on arkiaamuisin julkaistava lyhyt kuunneltava meditaatio. Metromeditaation löydät Spotifysta, iTunesista ja Google Podcasteista.

Kuuntele Metromeditaatio

Pääset katsomaan verkkolähetykset Paavalin seurakunnan Facebook-sivun kautta

Paavalin seurakunnan Facebook-sivu